Rujan znači da će se djeca na većini sjeverne hemisfere vratiti u školu, a ove godine s mogućim popuštanjem mjera za Covid-19 pandemiju, mnogi bi se ovaj put mogli vratiti u stvarne učionice. To znači da je sada pravo vrijeme da se opskrbite jeftinim školskim potrepštinama.

Svejedno, radite li od kuće ili pohađate nastavu, mi točno znamo što vam treba. Operacijski sustav Windows 10 i MS Office softver su neophodni alati za svako računalo, koji će vam pomoći pri učenju ili radu. Godeal24 nudi povoljne ponude licenci za operacijski sustav Windows i MS Office pakete, idealno za uštedu novca pri kupnji pravnih licenci tijekom ovog ljeta.

 

Specialba cijena, Netreba nikakav kupon kod:

 

45% popusta na kupovinu s kupon kodom: EBS45
Uživajte u popustu od čak 45% na ljetnoj rasprodaji! Jednostavno upotrijebite kupon kod “BS45” prilikom kupovine u košarici.

 

60% POPUSTA na ostale proizvode s kupon kodom: EBS60
Ako vam se sviđaju dvije ponude i sasvim slučajno biste željeli oba proizvoda, nudimo dodatni popust. Paket uključuje i pakete na kojima možete uštedjeti i do 60%.

 

Novi proizvodi na rasprodaji:

 

Kupovina u online trgovini Godeal24 je vrlo jednostavna i sigurna! Ubrzo nakon narudžbe, primit ćete e-poštu s ključevima proizvoda, bez potrebe da čekate danima! U slučaju da imate bilo kakvih pitanja, njihova služba za korisnike pružit će vam brzu i opsežnu podršku koja vam je potrebna. Možete poslati e-poštu na adresu: service@godeal24.com u vezi s bilo kojim problemom ili pitanjem.

 

Napomena: Ovaj članaka se nalazi u rubrici sponzoriranih članaka, tako da je za sadržaj članka odgovoran oglašivač. Za sve eventualne upite o proizvodima na Godeal24.com obratite se izravno online trgovini na kontakt za korisničku podršku.

 

 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here