Donosimo Vam pregled stranica za besplatno skidanje filmova koje su u potpunosti legalne i nude download filmova u skladu sa zakonom…

 

Svi mi volimo filmove, a naročito besplatno gledanje filmova i dvostruko profitiramo ako su nam takvi filmovi i lako dostupni. Međutim, jedini problem je u tome da, ako tražite besplatne filmove na internetu, suočit ćete se s dugom listom ilegalnih web stranica koje vam besplatno nude najnovije holivudske ili bolivudske blockbustere za download filmova, a mnogi od njih vam pokušavaju pokloniti i neki virus. Mnogi od vas koriste torrente za skidanje filmova, ali ovdje vam predstavljamo neke filmske web stranice koje su potpuno legalne i sadržavaju besplatne filmove. Da! Besplatno gledanje filmova i besplatno skidanje filmova na potpuno legalan način! Možda nikada niste čuli za neke od njih.

The Internet Archive:

Da, između ostalog, The Internet Archive nudi i besplatno skidanje filmova svojim korisnicima. Poznat je po zbirkama glazbe i knjiga, ali sadrži i odlične filmske naslove koje možete besplatno preuzeti u formi torrenta.

besplatni filmvi na internet archive

 

Retrovision:


Retrovision je sljedeći besplatni izvor odličnih filmskih naslova. Drugi plus su Retrovisionovi izbornici po žanrovima koji čine pretragu filmova lakom za korisnike. Filmovi su poredani po različitim popularnim kategorijama poput Avanturistički, Komedije, Krimići, Crtići, Znanstveno-fantastični, Horrori, Ratni, Drame, i Vesterni i na taj način olakšavaju download filmova.

download filmova

 

Ako pak želite sve filmove na jednom ekranu, jednostavno kliknite na „All Movie List“. Odlično mjesto za besplatno legalno skidanje filmova.

 

 

Crackle:

Crackle je još jedna odlična stranica za besplatno gledanje filmova. Budući da je Sony vlasnik stranice, većina Crackleovih filmova su pod Sonyevim autorskim pravima, ali Sony ima odličnu zbirku filmova! Stranica zahtjeva jednostavnu registraciju, a zatim vas vodi u svijet filmova s kojim se drugi ne mogu uspoređivati.

besplatni filmovi
Crackle nudi široki izbor besplatnog gledanja filmova i poznatih serija

Crackle ima mnoge popularne filmove i TV emisije koje drugdje ne biste mogli pronaći. Crackleova ponuda uključuje Seinfeld, Firefly, Sports Jeopardy i mnoge druge.

besplatno gledanje filmova

 

 

YouTube:

Svi znamo YouTube po njihovim slavnim video priručnicima, videozapisima na raspakiravanje, najavama filmova i glazbenim spotovima. Ali YouTube je i odlično skladište Hollywoodskih i Bollywoodskih filmova.

Ako dovoljno duboko istražite, pronaći ćete više kanala koji vam omogućavaju besplatno gledanje filmova. Ako ste ljubitelj indie stvari, YouTube je odličan izvor nekonvencionalnih, ali popularnih filmova koje nigdje drugdje ne biste mogli pronaći. The Paramount Vault je jedan takav kanal koji sadrži mnogo kultnih klasika. Možete pronaći i mnoge davno zaboravljene filmove pretraživanjem na Best of YouTube Movies.

 

MoviesFoundOnline:

MoviesFoundOnline je odlična stranica sa besplatnim filmovima, nezavisnih filmova, TV emisija, stand up nastupa itd. Web stranica sadrži filmske naslove u rangu od kultnih klasika i kratkih filmova do dokumentaraca i komedija. MoviesFoundOnline nemaju vlastite sadržaje, nego vam nude poveznice za preuzimanje. Svaki sadržaj koji krši nečija autorska prava se briše.

filmovi online

 

 

Open Culture:

Ako ste obožavatelj filmova Charlie Chaplina, Open Culture je stranica koju morate posjetiti. Nudi visokokvalitetne filmove iz cijelog svijeta. Kao dodatak filmovima, Open Culture donose besplatne online tečajeve i besplatne jezične lekcije, e-knjige i audio knjige.

gledanje filmova online

Preko Open Culture možete besplatno skinuti gotovo sve filmove nagrađene Oscarom i trenutno drže otprilike 1,150 besplatnih filmova. Ako volite western filmove sa John Waynom Open Culture vam nudi preko 25 besplatnih filmova ovdje.  Komedije, drame, horori kao i Hitchcock-ovi filmovi su dostupni za gledanje filmova online.

 

besplatni filmovi online

 

PopcornFlix:

PopcornFlix nije isto što i Popcorn Time torrentovi. Ova besplatna stranica za gledanje filmova je u vlasništvu Screen Media Ventures i diči se mnogim naslovima.

besplatna stranica za gledanje filmova

Web stranica ima tisuće besplatnih filmova poredanih po mnogim kategorijama poput drame, akcijskih filmova, komedija, horrora, itd. PopcornFlix sadrži mnoge originalne National Geographic serije i mnoge druge odlične dokumentarce o prirodi.

 

 

Classic Cinema Online:

Ova web stranica je za klasike. Ako ste obožavatelj klasične kinematografije, Classic Cinema Online je web stranica za vas. Classic Cinema Online uključuje kultne klasike poput Bye Bye Birdie, Moby-Dick i Lone Ranger, koje nećete drugdje pronaći. Web stranica se može pohvaliti dobrim pretraživačem filmova koja vam brzo predstavlja vaš izbor žanra bez ikakvih kompliciranja.

filmovi za skidanje

 

 

Public Domain Torrents:

Public Domain Torrents je jedina Torrent stranica koja sadrži potpuno legalne torrentove za besplatno skidanje filmova s autorskim pravima. Ova besplatna filmska web stranica je dom mnogim starim i klasičnim filmovima. Možete besplatno gledati filmove online, ili besplatno skidati.

besplatno skidanje filmova

Naravno postoji još mnogo sajtova za besplatni download filmova, kao i gledanja filmova online, međutim pokušali smo se zadržati na legalnim izvorima koja se ne kose sa autorskim pravima vlasnika. Naravno iz tih razloga i izbor filmova je manji nego što ih možete pronaći na torentima, a mnogi su i starijih datuma, što opet ne znači da su loši, a možete pronaći i mnogo oskarovaca među njima. Ljubitelji dokumentaraca mogu pronaći i dosta National Geographic epizoda, a ima i crtanih filmova. Nadamo se da ćete pronaći neki i za sebe, i uživati u besplatnom gledanju filmova pred nadolazeće blagdane.

Ako imate Vi neki legalan izvor besplatnih filmova, podijelite s nama dole u komentaru…

Piše: A.M.

5 Komentari

  1. Imam samo jedno pitanje a autor teksta nije nigdje spomenuo da li netko od tih stranica nudi podršku za titlove ili svi moramo znati engleski da bi gledali te filmove?

  2. Ćao svima.Registrovao sam se na Crackle,ali mi uopšte ne pokazuje filmove ni serije? U čemu je problem? Hvala Unaprijed! 🙂

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here