Znate ono kad izađete van i sjetite se da ste ostavili telefon kod kuće? To vam se sigurno nekad dogodilo. Uloga gadgeta u svakodnevnom životu danas je veća nego ikad, bilo da je razlog tome potreba za povezanošću s najbližima ili jednostavan pristup zabavnim sadržajima. Otkrijte nove načine smart zabave s novom Huawei ponudom!

Nema sumnje da velik dio svog vremena provodimo sa svojim  pametnim uređajima, bilo da slušamo glazbu, igramo igrice ili jednostavno razmjenjujemo hrpe poruka s ljudima koje poznajemo. Huawei tehnologija kontinuirano se razvija kako bi njeni korisnici imali na raspolaganju sve bolje performanse. Pametni uređaji nisu tu samo da nam olakšaju život, već i zato da nas potiču na nova iskustva i otkrivanje nekih novih strasti. Huawei želi poboljšati kvalitetu vašeg života inovativnim uređajima kojima ćete uploviti u more smart životnih iskustava.

Neograničene mogućnosti zabave s Huawei ekosustavom

Budućnost je ovdje i ima se što za raditi. Ako smo mi stalno zaokupljeni multitaskingom, trebali bi biti i naši uređaji. Ponekad je teško kvalitetno organizirati svoje vrijeme i obaviti sve što želimo u jednom danu. Međutim, neke stvari mogu se raditi istovremeno, kao npr. čitanje knjiga i slušanje glazbe, gledanje filma i igranje igrice. Stavite si neku poticajnu playlistu i svoje Huawei FreeBuds 4i slušalice i idite u šetnju s Band 6 koji će vas obavijestiti koliko ste koraka napravili. Moćni Huawei ekosustav podržavat će vaš životni stil i doprinijeti vašoj učinkovitosti doslovno od sumraka do zore.

Xiaomi Mi Band 6 NFC

To nam je i potvrdila Tihana Buklijaš Bakić,  popularna voice over umjetnica: „FreeBuds  slušalice vam neće ispasti… a i ne bole vas uši nakon dugog nošenja na primjer kada ste u šetnji. Dovoljno su male da stanu u svaki džep, ali toliko lijepe da dođu kao neki modni dodatak, pa su najmanje u džepu, a najviše u ušima. Jako mi olakšavaju obavljanje svakodnevnih aktivnosti jer su stabilne, čvrste, a ujedno jako mekane za uho. Zvuk je nevjerojatan za tako malu spravicu.“

Huawei P40 lite E

Ono što trebate je omiljeni hobi

Zamislite da možete povezati svoju strast sa svojim pametnim uređajem koji će tu vašu strast održavati u svakoj situaciji. Potpuno neopterećeni svime što se oko vas događa, pokrenite u sebi onaj zabavni način rada, gdje god se nalazili. Vrhunski Huawei P40 lite pametni telefon i Freebuds 4i slušalice su sve što vam treba da se posvetite svojoj strasti.

Umjetnost, sport ili pjevanje – štogod želite, Huawei uređaji će vas podržati. Osim mogućnosti aktivnog poništavanja okolne buke u stvarnom vremenu, FreeBuds 4i slušalice omogućuju vam čišći, visoko kvalitetan zvuk. Onima koji vole čitati treba spomenuti da je kod modela Huawei P40 lite postignuta vrlo dobra ravnoteža zaobljenih uglova i zakrivljenih rubova, rezultat čega je odličan prikaz i iznimno iskustvo gledanja sadržaja.

 

Priuštite si trenutak samo za sebe

Život se uglavnom događa prebrzo. Ponekad zaista trebate neko vrijeme samo za sebe. Ne zaboravite nekad malo usporiti i opustiti se.

Jeste li znali da su gledanje filmova i TV serija također dobar način otpuštanja stresa? Kad gledate film, mozak vam smirenije radi i lako zaboravljate na svoje brige. Multiscreen opcija na uređajima kao što su Huaweijeva MateBook serija latopa ili MatePad serija omogućuje vam savršenu suradnju između laptopa ili tableta i pametnog telefona. Uz to, dodaci tabletu kao što su tipkovnica, kamera, mikrofon i miš mogu se koristiti kao dodaci pametnom telefonu i tako osigurati još praktičnije korištenje. Ova opcija također podržava i mogućnost da se putem tableta može odgovoriti na poziv ili poruku, ili otključati pametni telefon što znači da je moguća zaista glatka i neometana suradnja nekoliko uređaja istovremeno.

Huawei je za početak školskih i poslovnih obaveza pripremio brojne pogodnosti za svoje korisnike! Uz promotivnu Huawei ponudu sada je još lakše uživati u dobro osmišljenom i praktičnom  smart životnom stilu.

Posebna ponuda i sniženja traju od 23.08. Detalje pronađite na Huawei forumu.

 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here