WhatsApp prema broju svojih korisnika, ali i broju mogućnosti spada u jedne od najboljih aplikacija na svijetu. Iako je osnovna namjena aplikacije razgovor sa suprotnom stranom, jasno je kako je WhatsApp u godinama iza nas prerastao u puno više od toga. Sada ta aplikacija nudi mnoštvo mogućnosti koje korisnicima pružaju kompletniji i jednostavniji rad i komunikaciju.

U novoj verziji WhatsApp je dobio još jednu iznimnu nadogradnju. Od sada je putem WhatsApp-a moguće slati datoteke bilo koje vrste. U prošlim verzijama korisnici WhatsApp-a bili su ograničeni samo na slanje fotografija i videozapisa, no sada će moći slati i druge formate datoteka. Među najzastupljenijim datotekama koje će se u budućnosti slati svakako možemo očekivati Word i Excel datoteke, razne audio formate (Mp3 ili ACC), ali i ZIP arhive. Dakako, bit će tu još puno drugih formata.

Ovom nadogradnjom WhatsApp je napravio jedan novi iskorak, koji će se zasigurno svidjeti korisnicima. Od sada više neće biti potrebno napuštati WhatsApp aplikaciju kako biste kolegi poslali email s važnim datotekama, jer čete to moći uraditi i unutar samog WhatsApp-a. Nova verzija aplikacije dostupna je za iOS i Android uređaje.

Piše: D.Ž.


Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here