Psy je bio totalna enigma za sve do trenutka kada se pojavio s hitom Gangnam Style na YouTube-u. Mnogi su ga nazvali pjevačem sa samo jednim hitom, jer iskreno govoreći on ni nije daleko od toga. Gangnam Style je doživio ekstreman uzlet na YouTube-u, a nakon toga malo je tko čuo za Psy-a i njegove nove pjesme.

No, bez obzira na sve Psy će ostati upisan u povijest kao osoba koja je čak 5 godina držala rekord na YouTubeu po broju pregleda video uratka. Sve do nedavno Gangnam Style je sa svojih 2 milijarde i 900 milijuna pregleda bio broj jedan videozapis na YouTubeu, no sada imamo novi najpopularniji video na YouTubeu.

Iako bi mnogi od vas možda pomislili kako je novi rekorder ljetni hit ‘Despacito’, ipak tome nije tako. Novi vladar YouTubea je također jedan veliki hit koje je na YouTubeu već dvije godine, a radi se o pjesmi ‘See You Again’ koja je nastala u suradnji Wiz Khalifa i Charlie Puth-a. Ta je pjesma ovih tjedana premašila brojku od 2 milijarde i 900 milijuna pogleda, čime je nakon 5 godina svrgnula Gangnam Style s trona najgledanijih video uradaka. Prema svemu sudeći See You Again će biti prvi videozapis koji će priječi brojku od 3 milijarde pogleda.

No, ovog ljeta stvari bi se mogle zakomplicirati na toj ljestvici najgledanijih video materijala, jer imamo novi hit ‘Despacito’ koji je u samo nekoliko mjeseci uspio doći do brojke od 2 milijarde i 600 milijuna pregleda. Ako u obzir uzmemo činjenicu da je Despacito trenutno hit broj jedan u svijetu i sluša se na svim stranama svijeta, moglo bi se dogoditi da upravo taj video zapis postane broj jedan u skorašnje vrijeme. Čak nije ni isključena solucija da Despacito koji je nastao u suradnji Luis Fonsi-ja i Daddy Yankee-ja postane prvi video koji će priječi 3 milijarde pregleda.


Piše: M.Ž.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here