ZAGREB, 23. travnja 2021.: Canon Europe nedavno je predstavio novu liniju jednostavnih i cjenovno pristupačnih slikovnih rješenja iz svog konkurentnog portfelja višefunkcijskih pisača povezanih s oblakom. Serija Canon i-Sensys X nova je linja kompaktnih pametnih uređaja namijenjena manjih odjelima u malim i velikim tvrtkama ili samozaposlenim osobama (odvjetnicima, financijskim savjetnicima, konzultantima, knjigovođama). Idealan je u podržavanju svih njihovih potreba za ispisom, digitalnom transformacijom i sigurnošću.

Canon PIXMA G540
Canon PIXMA G540

Produktivnost i suradnja i izvan ureda

Serija Canon i-Sensys X Canonovo je novo postignuće u stalnom nastojanju osnaživanja modernih hibridnih ureda rješenjima koja pomažu tvrtkama da postanu produktivnije. Današnji zaposlenici moraju raditi produktivno, surađivati i osigurati sigurno rukovanje dokumentima ma gdje se nalazili. Bilo da su u uredu, kod kuće ili u dijeljenom prostoru za rad, uređaji iz serije i-Sensys X namijenjeni su upravo tome.

Ti novi kompaktni višefunkcijski uređaji dio su nedavno predstavljenih rješenja za hibridna radna okruženja, prilagođeno upravljanje ispisom i usluge povezane s dokumentima koja omogućuju jedinstvene tijekove rada između središnjeg ureda i udaljenih lokacija. U tom hibridnom radnom prostoru tvrtke mogu rušiti barijere između timova, povećavajući poslovnu otpornost i smanjujući vrijeme nedostupnosti istovremeno nudeći zaposlenicima bolju ravnotežu između posla i osobnog života olakšavanjem glatke komunikacije i suradnje raštrkanih zaposlenika.

Ovdje možete pronaći više informacija: https://www.canon-europe.com/business-printers-and-faxes/i-sensys-x-c1127i-series/

P.R.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here