Zagreb, 31.01.2019 — ASUS je danas kupcima u Hrvatskoj ponudio novi prijenosnik Republic of Gamers (ROG) serije. U pitanju je ROG Strix SCAR II (GL704GW), prvi prijenosnik na našem tržištu s novom NVIDIA® GeForce RTX grafičkom karticom.

Impresivan u svakom pogledu

Strix SCAR II GL704GW je opremljen moćnim komponentama i inovativnim funkcijama, uključujući najnoviji Intel® Core™ i7-8750H procesor 8. generacije i NVIDIA® GeForce® RTX 2070 grafičku karticu sa 8 GB videomemorije.

ROG_Strix_SCAR_II_GL704_2_m

HyperCool Pro sustav za hlađenje s dva ventilatora osigurava da prijenosnik radi besprijekorno čak i pri maksimalnom opterećenju. Posjeduje 17,3-inčni ekran frekvencije osvježavanja od 144 Hz i vremena odziva od 3 ms, ali je, zahvaljujući uskim okvirima oko ekrana, čitav uređaj dimenzijama sličan prijenosnicima koji imaju ekran dijagonale 15,6 inča.

Dizajniran po ukusu ljubitelja videoigara

Izdržljivo kućište kombinira kamuflažnu teksturu i teksturu kevlara, inspirirane pucačinama iz prvog lica. Cjelokupnom dojmu doprinosi i atraktivno AURA Sync RGB osvjetljenje. Armoury Crate je prateći softver koji, pored namještanja parametara za igranje, omogućava potpunu kontrolu nad osvjetljenjem, koje se lako može prilagoditi željama igrača.

Tipkovnica rasporedom elemenata podsjeća na stolne tipkovnice za igranje, s pozadinskim osvjetljenjem i jasno naglašenim WASD tipkama. Testirana je na impresivnih 20 milijuna pritisaka tipki.

ROG_Strix_SCAR_II_GL704_3_m

Detalji koji znače

Fokusirani na procesor i grafičku karticu, mnogi ne pridaju pažnju ostalim komponentama, a ROG Strix SCAR II se ima čime pohvaliti i u drugim aspektima. Pored brzog M.2 NVMe® SSD-a, tu je i novi 802.11ac Wave 2 Wi-Fi, koji pruža stabilnu bežičnu konekciju. Mini DisplayPort s podrškom za G-SYNC monitore i HDMI 2.0 omogućavaju povezivanje 4K UHD monitora i televizora.

Više o ROG Strix SCAR II GL704GW prijenosniku možete pronaći ovdje.

P.R.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here