Honor je u posljednjih nekoliko tjedana predstavio i najavio mnogobrojne nove uređaje koji bi ovaj brend trebali lansirati još više na tržištu. Honor koji je zapravo podbrend Huaweija grabi velikim koracima naprijed na tržištu, a njihovi su uređaji svoje bolji i popularniji. Naime, Honor donosi top performanse po iznimno niskoj cijeni – što je idealni mamac za pridobivanje velikog broja kupaca. Nakon što su iz Honora predstavili nove pametne telefone, satove i elegantna prijenosna računala, sada je došlo vrijeme da tržištu obznane i svoje novo gaming računalo.

HONOR Hunter V700 18

Honor Hunter V700 je novo prijenosno računalo iz brenda Honor koje će zasigurno oduševiti zaljubljenike u igranje video igara. Naime, ovo je računalo pomno osmišljeno upravo s namjenom da pruži vrhunske performanse za vrijeme igranja – a tome u prilog idu odlične komponente i optimizirani rad cjelokupnog računala. Iako za sada nema službenih potvrda o konkretnim specifikacijama ovog gaming prijenosnika, puno se toga već unaprijed zna.

Novi Honor Hunter V700 prijenosnik vrlo vjerojatno će raditi na novoj generaciji Intel Core i7 procesora, a postoji mogućnost da se pojavi i varijanta s i5 procesorom (što je dakako slabije rješenje). Uređaj će vjerojatno imati minimalno 16GB radne memorije, dok bi za pohranu korisnici na raspolaganju trebali imati disk od 512 GB.

Kako i priliči modernim prijenosnicima za gejmere, unutar računala nalaziti će se specijalno hlađenje koje će ubrzati rad samog računala i spriječiti potencijalne probleme s pregrijavanjem. Honor Hunter V700 imati će specijalno dizajnirani logotip koji će krasiti ovu seriju uređaja u budućnosti, a logo će biti atraktivno osvijetljen. Tipkovnica bi također trebala imati atraktivno RGB LED osvjetljenje, a spominje se i osvjetljenje oko same tipkovnice kao i oko touchpada.

Sve u svemu, na tržište nam uskoro stiže jedan vrlo zanimljiv prijenosnik koji bi trebao uspješno konkurirati atraktivnoj ponudi drugih proizvođača. Ako će Honor nastaviti svoju politiku niskih cijena, ovaj će uređaj ponuditi vrhunske performanse po mnogima prihvatljivoj cijeni. No, o svemu više za nekoliko tjedana – kada bi Honor Hunter V700 trebao biti i službeno predstavljen.

Piše: M.Ž.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here