”Procurile” nove fotografije Samsung Galaxyja S20! I to nigdje drugdje nego na službenoj Samsungovoj, internetskoj stranici!

Svake godine, godinu za godinom, potencijalni i trenutni korisnici željno iščekuju nove pametne telefone južnokorejskog proizvođača Samsunga. Što će novi uređaji novoga imati u sebi i na sebi što još nismo vidjeli, kakva će biti njihova cijena, hoće li Samsung konačno na svoje pametne telefone staviti kamere od 64 i 108 MP te hoće li novi Samsung Galaxy S20 imati četiri ili tri stražnje kamere, samo su neka od pitanja s kojima se susrećemo.

Uskoro nam se bliži trenutak kada će Samsung i službeno javnosti predstaviti svoje nove perjanice. Hoće li se one zvati Samsung Galaxy S20 ili će imati samo ”za jedan više” u nastavku naziva (sa S10 na S11) još uvijek ne znamo sa sigurnošću. Ili možda znamo? Isto tako, ono što nismo u potpunosti znali i što nismo mogli sa sigurnošću reći odnosi se na izgled i dizajn samog uređaja.

Neke glasine su govorile kako će Samsung na svoje nove ”S” pametne telefone staviti iza četiri kamere. Neke glasine govorile su o postavke tri kamere, koje bi, zajedno s bljeskalicom, trebale biti posložene u četverokutni oblik. No, dok se one ne potvrde (ili ne opovrgnu), glasine ostaju samo glasine.

 

Samsung-Galaxy-S20

galaxy s20

Fotografije prvi primijetio WinFuture

Ipak, jedan dio tih glasina jučer u večernjim satima postao je istina. Na internetu su osvanule neke fotografije o novoj Galaxy ”S” seriji. Da stvar bude bolja, te fotografije osvanule su na službenoj Samsungovoj, internetskoj stranici. Sada se postavlja pitanje: jesu li te fotografije (kao i poneka informacija) ondje osvanule slučajno ili ih je Samsung namjerno objavio, nekoliko dana prije službenog predstavljanja svoje nove serije javnosti?

Fotografije je primijetio WinFuture. Ubrzo nakon toga, fotografije su uklonjene s interneta, no to kratko vrijeme koje su provele ondje, bilo je dovoljno da ljudi uzmu ”screenshot” onoga što tu vidjeli i da to dalje proslijede.

 

Novi Samsung Galaxy iz ”S” serije zvat će se Samsung Galaxy S20, a ne S11

Fotografije su potvrdile neke od glasina koje u posljednje vrijeme kruže internetom. Novi Samsung Galaxy ”S” zvat će se Samsung Galaxy S20. Neće biti S11 modela, što znači da Samsung sa S10 skače za deset mjesta naprijed. Druga stvar koja je potvrđena ovim ”curenjima” informacija odnosi se na kućište uređaja.

Naime, novo kućište S20 modela bit će sive boje (što će biti jedna od dostupnih boja) i imat će na sebi malena LED svjetla. Što se tiče kamera, selfie kamera bit će ”punch-out” kamera, a stražnje će biti smještene na gornjoj, lijevoj strani uređaja (ako uređaj promatrate sa stražnje strane) i bit će ih tri. Sve kamere, zajedno s bljeskalicom, bit će oblikovane u četverokut.

 

Osim LED kućišta, svaki uređaj imat će zaslone od 120 Hz i Snapdragon 865

Tu nije kraj. Sva tri Samsung Galaxy S20 modela (od kojih će najveći i najsnažniji biti Samsung Galaxy S20 Ultra) imat će na sebi Dynamic AMOLED zaslone s mogućnostima osvježavanja od 120 Hz. Uređaji sa Snapdragonom 865 (što znači uređaji za američko tržište) bit će ”po defaultu” kompatibilni sa 5G mrežama.

Sve u svemu, LED kućište, zasloni sa osvježavanjem od 120 Hz, Snapdragon 865 SoC s mogućnostima 5G mreže, tri modela, svaki model imat će četiri kamere; to je ono što smo dosad uspjeli saznati u vezi novih Samsungovih telefona iz ”S” klase. Za dodatne detalje morat ćemo pričekati još koji dan.

Piše: I.H.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here