Huawei je nedavno postao drugi najpopularniji brend pametnih telefona na svijetu. Iako se nekima to čini možda kao trivijalna stvar, valja napomenuti kako su Samsung i Apple te dvije prve pozicije držali otkako je pametnih telefona na tržištu. Srušio je tako Huawei veliki Apple, čiji se rast posljednjih godina sve više usporava. No, ovakav tržišni rezultat nije se dogodio sasvim slučajno, jer Huawei je postao brend koji iz godine u godinu gradi fantastične pametne telefone i predstavlja inovativne tehnologije koje konkurencija ne može slijediti. U posljednjih je nekoliko tjedana Huawei svoje inovacije predstavio u Hrvatskoj i Sloveniji, kako bi se još dodatno približio korisnicima na tim dvjema tržištima.

Tri tjedna trajala je avantura Huawei-ja u kojoj je cilj bio upoznati korisnike pametnih telefona u Hrvatskoj i Sloveniji s novostima koje Huawei donosi na tržište. Štand koji je nosio naziv #SeeMoreMagic gostovao je u nekoliko velikih gradova. Prvo je bio u Zadru i Makarskoj, zatim se preselio u Portorož i Ljubljanu, a svoje je putovanje završio u Rijeci i Zagrebu.

Ideja događanja bila je približiti krajnjim korisnicima mogućnosti koje novi pametni telefoni nude. Tako je na štandu bilo moguće isprobati funkcije novih Huawei telefona, kao što je fotografiranje i snimanje video materijala, a za tu su prigodu bili pripremljeni i razni rekviziti. Na kraju svakog posjeta gradu odabrani su i pobjednici koji su osvojili Huawei P20 Lite pametni telefon kao nagradu.

Ovakav način promocije korisnicima je iz prve ruke pokazao koje sve mogućnosti imaju Huawei pametni telefoni. To se u prvom planu odnosi na fantastične kamere, a zbog kojih je Huawei odnio prestižnu titulu najboljeg telefona godine. Napredni sustav kamera s ugrađenom umjetnom inteligencijom obične korisnike pretvara u iznimne fotografe, što je veliki mamac za korisnike. Vjerujemo kako je ova akcije probudila u mnogima želju da nabave Huawei pametne telefone, koji polako preuzimaju ključnu riječ na tržištu pametnih telefona.


Piše: M.Ž.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here