• Nova Dell EMC PowerVault serije ME4 rješenja za pohranu podataka za male i srednje tvrtke
  • PowerVault ME4 dizajniran za jednostavnost s ukomponiranim all-inclusive poslovnim opcijama koje moderniziraju IT i povećavaju performanse aplikacija
  • Instalacija za samo 15 minuta; lako upravljanje s bilo kojeg mjesta s jednostavnim korisničkim sučeljem
  • Optimizirano za SAN i izravno priključivanje pohrane na Dell EMC PowerEdge poslužitelje za podršku sa širokim rasponom poslovnih aplikacija

 

Dell PowerVault ME4024

Zagreb, 14. rujna 2018. –  Dell EMC predstavio je Dell EMC PowerVault ME4 seriju, novu generaciju rješenja za pohranu podataka namijenjenih malim i srednjim tvrtkama. Serija PowerVault ME4 može pomoći organizacijama modernizirati IT i povećati performanse aplikacija, pri tome nudeći raznovrsne poslovne mogućnosti u uređaju koji je jednostavan, brz i pristupačan. Kvaliteti Dell uređaja za pohranu podataka svjedoči i činjenica da je prema novim podacima IDC-a, udio prihoda tvrtke Dell od 31,6 posto u segmentu vanjske pohrane podataka veći je od sljedećih šest konkurenata zajedno uz Dell EMC instaliranu bazu s više od 400.000 PowerVault jedinica širom svijeta.

Male i srednje tvrtke imaju slične potrebe kao I veće tvrtke, ali moraju ispuniti te potrebe usprkos manjim proračunima i s manje IT stručnjaka. Balansiranje cijena i izvedba stvarnost je za te organizacije što im olakšava odabir rješenja za pohranu koja su jednostavna za upotrebu i upravljanje. Dell EMC dizajnirao je PowerVault ME4 seriju kako bi zadovoljila ove potrebe nudeći bogat, ali pristupačan raspon pohrane koji je jednostavan za instalaciju i upotrebu.

“Nova PowerVault ME4 serija ključni je dio strategije da korisnicima olakšamo I pojednostavimo njihovo poslovanje na početnoj razini, namijenjena korisnicima koji traže pristupačno, ali potpuno opremljeno rješenje za pohranu koje je optimizirano za SAN i DAS virtualizirana radna opterećenja”, izjavio je Jeff Boudreau, predsjednik GM Storage, Dell EMC.

PowerVault ME4 serija donosi značajno povećanje u odnosu na prethodna rješenja tvrtke Dell EMC u odnosu na kapacitet, performanse, jednostavnost i značajke. Dell EMC dizajnirao je PowerVault ME4 s 75 posto više pogona za povećanje sirovog kapaciteta za 122 posto, a istodobno povećava i IOPS performanse za 4X.

Idealno je rješenje za širok raspon block-based slučajeva pohrane podataka kao što su video nadzor, HPC, virtualizacija / VDI, unos SAN, konsolidacija niske cijene, video uređivanje, NoSQL baze podataka, izravno priključene i OEM rješenja.

Serija PowerVault ME4 sastoji se od ponude rješenja za početne razine poslovanja koja nudi  performanse i značajke jednake onima u poslovnoj klasi, uključujući:

 

  • Fleksibilne Array konfiguracije – tri modela nude od 12 do 84 pogona za pohranu koji mogu biti konfigurirani od 0-100% flash I podržavaju bilo koju kombinaciju SSD-ova i HDD-ova. Time se osiguravaju sposobnosti za postizanje optimalnih performansi i niskih vremena odziva
  • Kapacitet i performanse na poduzetničkoj razini – PowerVault ME4 Series može se nadograditi do 4PB i i 320.000 IOP-ova
  • Sveobuhvatni softver – sve što je potrebno za upravljanje i zaštitu podataka za pokretanje poslovanja, uključujući ugrađenu zaštitu podataka i integraciju s VMware vCenterom i SRM, šifriranje razine i više

Integracija s jednim dobavljačem – Integracija s Dell EMC PowerEdge 13. i 14. generacijom pojednostavljuje izazove proširenja kapaciteta poslužitelja, pružajući poslovnim aplikacijama pouzdan pristup velikim brzinama podataka u SAN ili DAS okruženjima.

Svaki aspekt PowerVault ME4 dizajniran je za jednostavnu uporabu. Brza instalacija za klijente u roku od 15 minuta i jednako toliko vremena za konfiguriranje i početak spremanja podataka kao hibridne ili sve flash pohrane. Upravljanje PowerVault ME4 serijom je jednostavno s novim korisničkim sučeljem HTML5, omogućujući korisnicima da upotrebljavaju web-preglednik s bilo kojeg mjesta za upravljanje zajedničkim zadacima upravljanja kao što su konfiguriranje i upravljanje profilima pohrane i mrežnih veza, odgovaranje na upozorenja i još mnogo toga.

Svaki regulator za pohranu PowerVault ME4 serije pokreće dvojezgreni procesor Intel® Broadwell®. Svako polja podržava više protokola, uključujući Fibre Channel, iSCSI (i SFP +) i SAS povezanost domaćina.

P.R.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here