HTC se posljednjih godina stacionirao na tržištu pametnih telefona kao jedan od najboljih proizvođača čiji pametni telefoni nikoga na ostavljaju ravnodušnim. Kako je HTC zapravo dio Huawei grupe, nimalo ne čudi ubrzani razvoj jer ova je kompanija u velikom zamahu na tržištu i osvaja mnogobrojna tržišta. No, sve to ne bi se dogodilo da na tržištu ne predstavljaju zaista fantastične telefone koji plijene pozornost svojim naprednim funkcijama, ali i kvalitetnim hardverom koji će zadovoljiti vrlo šarolik spektar kupaca.

HTC ovih dana predstavlja svoj novi uređaj koji će nositi naziv HTC U12+ i biti će perjanica ovog fantastičnog proizvođača. Potrebno je spomenuti kako se radi o najvećem HTC telefonu predstavljenom do sada, što je još dodatan imperativ na tržište. HTC U12+ imati će zaslon veličine 6 inča čiji će omjer stranica biti 18:9, što je standard kojeg se sve više počinje forsirati na tržištu.

Telefon je opremljen mnogobrojnim inovativnim tehnologijama, a posebno se ističe Edge Sense 2 tehnologija. Na telefonu je omogućeno jednostavno i brzo upravljanje jednom rukom, unatoč veličini zaslona, što znači da je pojednostavljena interakcija prilikom slikanja fotografija, korištenja glasovnog asistenta i raznih drugih aktivnosti koje bi vam mogle zatrebati.

Dosadašnji nagovještaji kažu kako je HTC U12+ najinovativniji telefon na tržištu koji ima sjajnu upotrebljivost i kojeg krasi fantastičan dizajn. Mnogo je hvalospjeva, a uvjereni smo kako su mnogi od njih i opravdani. Javno obznanjivanje ovog uređaja još je jedan od velikih koraka HTC-a koji se kvalitetom uređaja približio glavnim konkurentima na tržištu – Appleu i Samsungu.


No, važno je naglasiti kako su ova dva konkurenta još uvijek miljama daleko što se tiče same predaje pametnih telefona. Ipak, HTC baš kao i Huawei strpljivo i pametno gradi svoju publiku i nastoji se približiti ciljanom društvu korisnika. Lako je moguće da za koju godinu HTC i Huawei zasjaju na tronu ljestvice najpopularnijih brendova, a što bi bilo sasvim opravdano s obzirom na kvalitetu uređaja koja iz godine u godinu strelovito raste.

Piše: M.Ž.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here