PočetnaInternetZabava2023 Netflix pregled filmova koje morate pogledati! Save the dates.

2023 Netflix pregled filmova koje morate pogledati! Save the dates.


Pogledajte video pregled filmova koji donosi 16 istaknutih naslova koje ne smijete propustiti

Vrijeme je da zabilježite datume u kalendaru za neke od filmova koje morate pogledati u 2023.!

Nova godina, novi Netflix filmovi.  Netflix je pripremio poslasticu za sve ljubitelje filmova, za bilo koje raspoloženje i zagarantiranu zabavu.

S renomiranim filmašima i voljenim filmskim zvijezdama, kao i svježim licima – Netflix gradi epske nove svjetove i donosi nove nastavke svima voljenih filmova.

Šesnaest uzbudljivih naslova je predstavljeno u ovome video pregledu filmova, uključujući: Extraction 2, Heart of Stone, Rebel Moon, The Mother, Your Place or Mine, Damsel, The Killer, They Cloned Tyrone, Murder Mystery 2, Leave the World Behind, Lift, Leo, Pain Hustlers, Luther: The Fallen Sun, A Family Affair, & You People.

 Kliknite OVDJE kako biste posjetili Tudum.com za više informacija za obožavatelje o novim filmovima koji dolaze na Netflix 2023. godine

Video pregled filmova pogledajte OVDJE:

Počnite spremati datume za svoje savršene filmske večeri u 2023. Imamo nove filmove koje morate pogledati od vaših omiljenih redatelja u kojima glume popularne zvijezde koje volite. Bilo da se radi o velikim akcijskim blockbusterima, intimnim dramama, romantičnim komedijama, znanstvenofantastičnim trilerima, međunarodnim eskapadama, obiteljskim avanturama ili dokumentarcima koji otvaraju oči — isporučujemo filmove za svakoga!

Ponovno se ujedinite s omiljenim likovima obožavatelja u novim nastavcima Misterij ubojstva 2 s Adamom Sandlerom i Jennifer Aniston koji su ponovno detektivi s punim radnim vremenom, i Izvlačenje 2 s Chrisom Hemsworthom koji donosi još uzbudljiviju akciju. Doživite novi svijet znanstveno-fantastičnog akcijskog filma Rebel Moon Zacka Snydera.

2023 NETFLIX PREGLED FILMOVA KOJE MORATE POGLEDATI_2

Ostanite na rubu svog sjedala u trileru Sama Esmaila Leave the World Behind s Juliom Roberts i Mahershalom Alijem u glavnim ulogama, povratku Idrisa Elbe Lutheru: Palo sunce i drami Davida Yatesa The Pain Hustlers. Udobno se smjestite i uživajte u dirljivim, nostalgičnim rom-com-ovima s Reese Witherspoon i Ashtonom Kutcherom u Your Place or Mine, te Nicole Kidman, Zacom Efronom i Joeyjem Kingom koji se bore s A Family Affair.

Uskočite u akciju dok se Jennifer Lopez pretvara u ženu ubojicu u Majci, saznajte može li Kevin Hart izvesti međunarodnu pljačku u Liftu F. Garyja Graya, doživite akcijski Srce od kamena s Gal Gadot u glavnoj ulozi i pridružite se Johnu Boyegi i Jamie Foxx za mekanu akcijsku misteriju u Oni su klonirali Tyronea. Krenite u fantastičnu avanturu s Millie Bobby Brown, Angelom Bassett i Robin Wright u Djevojci ili uživajte u smijehu s Adamom Sandlerom kao kućnim ljubimcem u animiranom filmu Leo.

Imajte na umu da ovaj popis ne uključuje SVE naslove koji dolaze 2023. godine jer i dalje imamo neke nenajavljene filmove i iznenađenja.

PR


RELATED ARTICLES

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular