Na Europskom regionalnom forumu 2013. godine, Samsung Electronics predstavio je proširenu liniju vrhunskih monitora koji nude izuzetnu kvalitetu slike na dohvat ruke mladim profesionalcima. SC770 je prvi Samsungov monitor s podrškom za istovremeni rad s više prstiju prilagođen za Windows 8, dok ergonomska Serija 7 SC750 nudi ultra tanki dizajn i mogućnost zakretanja do 90 stupnjeva kao i izvanrednu kvalitete slike.

„Samsung monitori u 2013. godini donose profesionalnu razinu kvalitete po pristupačnoj cijeni koja je namjenjena rastućem tržištu perspektivnih mladih profesionalaca“, izjavio je SP Kim, predsjednik i izvršni direktor tvrtke Samsung Electronics Europe. „Kao lider u inovacijama i dizajnu, predani smo pružiti standardnim korisnicima, ali i profesionalcima najbolje monitore i rješenja.“

Serija 9 (SB970): Profesionalno predkalibriran monitor

Samsungova nagrađivana Serija 9 LED monitora je prvi put predstavljena u drugoj polovici 2012. godine, pružajući korisnicima superiornu kvalitetu slike i živopisnu preciznost boja kao nikada do sada. Prije napuštanja tvornice, profesionalni tehničari ručno podešavaju svaki monitor Serije 9 kako bi osigurali točnost i preciznost. Također, ugrađeni sustav kalibracije boje omogućuje korisnicima prilagodbu ujednačenosti, gama i bijelog balansa zaslona koristeći Samsungovu tehnologiju Natural Color Expert, što rezultira najpreciznijom mogućom bojom.

Panel modela SB970 PLS (Plane Line Switching) i Wide-Quad HD rezolucija (WQHD) pruža četiri puta više detalja u odnosu na tradicionalnu HD rezoluciju. Uz izvrstan minimalistički dizajn inspiriran modernom arhitekturom, SB970 primio je mnoga vrhunskih priznanja za dizajn, uključujući nagrade 2012 IDEA Bronze Award i Japan Good Design Award.

Serija 7 (SC770): Zaslon osjetljiv na dodir

Samsungov najnapredniji monitor SC770 koji je osjetljiv na dodir ujedno je prvi zaslon iz Samsunga s podrškom za istovremeni rad s deset prstiju prilagođen za Windows 8. Korisnici mogu povlačiti, zakretati i odabirati objekte na zaslonu koristeći ukupno 10 točaka za istovremeni rad.

Ergonomsko postolje monitora SC770 može se lako prilagoditi kako bi odgovaralo potrebama korisnika u njihovim navikama gledanja. Mogućnost nagiba od 60 stupnjeva, fleksibilne značajke monitora, ultra tanki dizajn i široki kut gledanja pružaju izuzetno prožimajuće iskustvo gledanja.

Serija 7 (SC750): Ergonomski dizajn

Dizajniran za praktične potrebe korisnika, Samsung monitor Serije 7 SC750 nudi jedinstven, ergonomski dizajn s mogućnosti zakretanja do 90 stupnjeva. Optimiziran je za pregledavanje dokumenata ili pretraživanja Interneta u pejzažnom ili portretnom načinu rada, a tanko postolje zaslona omogućuje pozicioniranje točno u razini očiju. S elegantnim metalnim postoljem cilindarskog oblika, SC750 podržava ultra jasnu sliku svojim omjerom kontrasta 3000:1 — što je više od tri puta u odnosu na standardne monitore.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here