Kao i uvijek, Epic Games Store i Steam poklanjaju besplatne igre svakog tjedna. Za Vas smo odabrali neke..

Čak i ako ne planirate igrati ove besplatne igre na ponudi u skorije vrijeme, možete se prijaviti u Epic store i besplatno ih dodati u svoju knjižnicu, kako bi postali vlasnici i zaigrali kada Vam bude najbolje odgovaralo.

Tales of the Neon Sea

Ovaj tjedan je Tales of the Neon Sea cyberpunk je detektivska avantura u kojoj možete provesti neko vrijeme zabavljajući se kao mačka. Neonsko more sa šarenim gradom punim jarkih svjetala koji možete istraživati dok rješavate zagonetke i istražujete misterije.

“Dobrodošli u svijet spletki i sumnjičavosti. Gdje se ljudi i roboti bore s eskalirajućim napetostima i međusobnim nepovjerenjem. I gdje gangsterske mačke planiraju put do vrha prehrambenog lanca”. Besplatnu igru preuzmite ovdje.

 

Besplatne igre na Steamu

Cry Of Fear

Cry Of Fear

Link: Steam

Kvaliteta Half-Lifea koja je prepuna strahova i zastrašujućih scena. Bazirana na starom dobrom GoldSrc enginu, pruža vam veliki izbor inventara za istraživanje u tajanstvenom mračnom grad. Pripremite se za neumoljivu napetost tijekom istraživanja grada i borbe s 24 različita oružja. Preuzimanje također uključuje hrpu prilagođenih kampanja i dodatnu kampanju koja se može otključati nakon što rješite glavnu priču. To je svakako dobra igra za besplatno preuzimanje.

Off-Peak

Off-Peak

Link: Steam

Radnja se zbiva u budućnost, zaglavili ste na željezničkoj stanici i sve je oko vas jako čudno. Razgovarate s neobičnim stanovnicima stanice i istražujete uvijene bočne prolaze kako biste otkrili svakave male anegdote i na kraju složili ukupno značenje svega. Potrebno je oko pola sata da se završi, a glazba je baš cool, pa je preuzmite.

Alien Swarm

Alien Swarm

Link: Steam

Do četiri igrača bore se kroz svemirske stanice preplavljene hordama vanzemaljskih crvotočina i buba. Misije u kojima se borite, zarađuju vam novo oružje i opremu koja vam omogućava da specijalizirate svoju marinu i podignete stupanj obrane. Očekujte velike Starship Troopers-e koje pokušavaju vas i vaš tim gurnuti na rub smrti.

Alien Swarm zaboravljeni je eksperiment s Valveom, ali savršeno je dobra zabava u timskom korištenju. Dostupna je cjelovita igra i mnoštvo alata. Sve u svemu vrijedi preuzeti igru, i ​​s prijateljima uživati ​​u ovoj pustolovnoj galaktičkoj pucačini.

Piše:Z.K.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here