PočetnaGaming2021. godine nam izlazi GTA V: Enhanced Edition!

2021. godine nam izlazi GTA V: Enhanced Edition!


Iduća godina bit će prepuna iznenađenja, pogotovo za gamere! Sony je proteklog tjedna i službeno najavio svoju novu konzolu, koja bi se na tržištima trebala pojaviti u blagdansko vrijeme ove godine, što znači da nas do dolaska Playstationa 5 na tržište dijeli oko šest mjeseci (možda i manje, ovisno o tome kada Sony odluči konzolu izbaciti u prodaju). Iako dotad još ima puno vremena, na internetu su već počeli osvanjivati naslovi koje bismo, kada se PS5 i pojavi, mogli igrati na njemu!

GTA VI izlazak

GTA V: Enhanced Edition ekskluzivno za Playstation 5

Peti nastavak igre Grand Theft Auto, koji je već osvojio brojne ljubitelje tih i takvih igara na Playstationu 4, Xbox One i na Windows platformi, izaći će nagodinu i za Playstation 5, kažu iz Sonyja. S obzirom na nove mogućnosti koje će svojim korisnicima pružati peta iteracija Sonyjeve konzole, GTA V kojeg ćemo igrati 2021. trebao bi u cijelosti iskoristiti sve ono što će nam PS5 ponuditi. Ovo se ne odnosi samo na grafičke, zvučne i ostale mogućnosti, već i na sadržaj kojeg će u proširenom i nadograđenom izdanju, koje se sprema za PS5, biti znatno više u odnosu na originalni GTA V.

Sony je proširenu i nadograđenu verziji Grand Theft Auto igre najavio na službenom predstavljanju konzole, kada su uz GTA V: Enhanced Edition bile predstavljene i mnoge druge igre. Usprkos tomu što je sada prošlo već sedam godina otkako se GTA V pojavio na tržištu (a pojavio se 2013.), igra je i dalje jedan od najboljih bestselera za Rockstar Games programersku tvrtku, stoga ne čudi informacija da Rockstar planira svoj mega-uspješni GTA V izbaciti i na konzole iduće generacije. Jer zašto ne zaraditi još više ako se to može, a da se usput igračima ponude i neki dodatni sadržaji, uz sve ono što već postoji u standardnoj verziji?

GTA VI cijena

GTA Online podrška i dalje će postojati na Playstationu 5

Rockstarova GTA Online internetska podrška koja sada postoji za GTA igre, postojat će i za sve igrače koji se odluče na kupnju GTA V: Enhanced Edition izdanja, s dodatnim sadržajima koji će biti dostupni samo i ekskluzivno za Playstation 5. Iz Rockstara su rekli kako će postojati i besplatna, samostalna verzija GTA Online podrške; ona će biti dostupna samo za Playstation 5 igrače koji se odluče na kupovinu Enhanced Edition igre, ali samo prva tri mjeseca.

 

PS Plus pogodnosti

Treba svakako spomenuti i to da će svi PS Plus članovi dobiti 1 milijun američkih dolara, koji će im biti dostupni u igri. Novac će sjesti na Maze bankovni račun za GTA Online. Isto tako, iznos će se povećavati svakog mjeseca, sve dok GTA V: Enhanced Edition i službeno ne izađe za PS5.

 

GTA V prva igra koja bi mogla izaći na tri generacije konzola

Još jedna zanimljivost vezana uz GTA V kaže da bi to mogla biti prva igra koja bi mogla izaći na tri generacije konzola. 2013. igra je debitirala na Playstationu 3 i Xbox 360 konzoli, nakon čega je izašla za Windows platformu te Playstation 4 i Xbox One, a iduće godine izaći će i za Playstation 5. S obzirom na poboljšano izdanje koje nas očekuje nagodinu, sve je izglednije da ćemo morati još puno čekati na GTA VI.

Piše: I.H.


RELATED ARTICLES

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular