Uskrsni običaji su nam donosili dijeljenje ljubavi i sreće uz bogatu trpezu i familijarna okupljanja. Neke su trgovine u svemu tome pronašle i sjajnu priliku da ponude velike popuste i sniženja na svoje redovne cijene. Tako je Dealworlds, globalna internetska trgovina softvera, ponudila atraktivnu cijenu za nadogradnju računalnog sustava i softvera u vrijeme uskrsnog zeke i obojenih jaja.

Možda tražite darove za svoje najbliže? Postoje različiti praktični proizvodi poput Windows 10 Pro, Office 2019 i Office365 koji pomažu većini ljudi u svakodnevnom radu na računalu.
Možete jednostavno kombinirati softverske proizvode i kupiti ih jođ povoljnije u paketima od dva ili više komada. Stoga posjetite Dealworlds specijalnu Uskrsnu prodaju i ugrabite dobru ponudu za sebe i svoje najbliže!

Uskrsna posebna ponuda

Dealworlds nudi posebnu cijenu za Windows 10 i Office. Sigurnost i učinkovitost čine ih popularnima. Stoga ne propustite proizvode s visokim omjerom dobiveno uloženo. Nije potreban kupon kod.

 

Windows proizvodi u pola cijene

Kupon kod: EDW50
I ostale vrste Windows licenci također imaju dodatnih 50% popusta. Jednostavno primijenite promotivni kod prilikom stavljanja proizvoda u košaricu i iskoristite smanjenje cijene.

62% POPUSTA na kupovinu više proizvoda u paketu, više popusta

Kupon kod: EDW62
Kombinacije i paketi omogućuju daljnji pad cijena prilikom kupnje softvera.

55% POPUSTA na različite proizvode

Kupon kod: EDW55
Dostupne su i druge vrste proizvoda. Možda tražite softver za kućnu, studijsku ili profesionalnu uporabu? Navedeni proizvodi su prikladni i po povoljnoj cijeni.
Za to u košarici samo trebamo primijeniti kod „EDW55“.

 

GoDeal24 je online platforma za internetsku prodaju softvera koja se ističe po vrlo konkurentnim cijenama za dobro poznati Microsoftov softver, poput Windows 10, Office 2016, Office 2019 i drugi. Tijekom posljednjih nekoliko godina, GoDeal24 je postao jedna od najpoznatijih platformi za softverske licence među kupcima širom svijeta.

Na GoDeal24.com možete očekivati najbolju uslugu. Ubrzo nakon narudžbe, robu ćete dobiti vrlo jednostavno i brzo e-poštom. A ako imate problema ili samo neko pitanje, korisnička služba je tu da vam pomogne riječima i djelom. Možete poslati e-poštu na adresu: service@godeal24.com u vezi s bilo kojim problemom ili pitanjem.

Napomena: Ovaj članaka se nalazi u rubrici sponzoriranih članaka, tako da je za sadržaj članka odgovoran oglašivač. Za sve eventualne upite o proizvodima na Godeal24.com obratite se izravno online trgovini na kontakt za korisničku podršku.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here