Google Play store u zadnje vrijeme ima sve više aplikacija izrađenih za tablete. U ovom članku predstavit ćemo vam pet najboljih aplikacija za Android tablete. Nije bilo lako izabrati one najpopularnije i najkorisnije, ali uspjeli smo cijeli listu suziti na pet onih koje će vam donijeti najviše. Javite nam koje aplikacije vam se sviđaju, koje ne, ili preporučite neke u komentarima ispod. Uživajte.

1. Moon+ Reader – Besplatno

Mnogo ljudi koristi svoje tablet za čitanje e-knjiga. Za one koje se ne žele povezati samo na jedan servis poput servisa Kindle, Kobo ili neki drugi moraju isprobati ovu aplikaciju. Aplikacija nudi podršku za bilo kakav virtualni format, a može sadržavati mnogo e-knjiga. Ono što je također sjajno je to što možete mijenjati izgled aplikacije na način na koji vam najviše odgovara. Možete mijenjati temu, font, osvjetljenje i mnogo drugih stvari. Aplikacija je besplatna, ali ako želite neke dodatne značajke ili se želite riješiti oglasa, morate platiti $5 (28KN) za pro verziju, taj ulog će vam se isplatiti.

Moon+ Reader

 

2. Poweramp – $4 (23KN)

Kod ove aplikacije je sjajno to što dobijete aplikaciju besplatno na probu 15 dana, a nakon toga, ako vam se aplikacija svidi, trebate platiti $4 kako bi ju nastavili koristiti. Poweramp je klasičan media player koji dolazi sa svime što jedan player treba imati. Sadržava veliki broj audio postavki koje vam omogućuju da na bilo koji način optimizirate zvuk i podržava veliki broj formata audio datoteka. Ako na vašem tabletu obožavate slušati glazbu ova aplikacija će vam biti sjajan dodatak.

Poweramp

 

3. Tablified Market HD – Besplatno

U Google Play trgovini nalazi se preko 700 tisuća aplikacija i ponekad zna biti ogromna gnjavaža naći one koje su optimizirane baš za Android tablet koji vi koristite. Već nakon prvog korištenja Google Play trgovine poželite nešto s čime bi mogli filtrirati aplikacije i duplo brže naći ono što vam odgovara. Tablified Market HD je upravo ono što vam treba. Aplikacija će vam pomoći kako bi našli ono što vam treba. Redovito se ažurira pa će vam tako pomoći da pronađete ne samo najbolje Android tablet aplikacije, nego i one najnovije. Kako bi se riješili oglasa i povećali opcije za filtriranje aplikacija morat ćete platiti 2$ (12KN).

Tablified Market HD

 

4. TeamViewer za daljinsko upravljanje – Besplatno

Ako tražite način kako pristupiti i upravljati vašim računalom s vašeg Android tableta na pravom ste mjestu. Aplikacija TeamViewer je sjajno rješenje za to, a osim toga je i besplatna. Skinite aplikaciju, instalirajte klijent program na računalo i možete pokrenuti sigurnu konekciju s tableta na računalo, bilo gdje i bilo kada. Ovaj servis radi preko Wi-Fi ili mobilne mreže i uz pomoć njega pomaže uređivati i brisati datoteke, pokretati programe i prebacivati sadržaj u oba smjera.

TeamViewer

 

5. Smart Office 2 – $20 (112KN)

Poslovnim ljudima i onima koji dobar dio posla rade na računalu je ponekad vrlo teško otići negdje i ostaviti datoteke s kojima radi doma ili na računalu na poslu bez mogućnosti da na njima radi. Ali to ne mora biti tako, vaše putovanje ne mora značiti da vaš posao treba završiti. Ponekad sve datoteke i zadatke možete ponijeti sa sobom i nastaviti raditi na njima bez obzira gdje idete. Smart Office 2 daje vam mogućnost da sve Microsoft Office dokumente otvorite na vašem tabletu. Bilo da ih samo želite pročitati, pogledati, ili ih trebate uređivati ova aplikacija vam to omogućuje. Datoteke također možete i isprintati preko Wi-Fi konekcije tako da možete prikazati vaše dokumente kada god ih trebate.

Smart Office 2

 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here