• Smart Tasks, nova značajka unutar aplikacije HP Smart, omogućuje uštedu vremena na osnovnim funkcijama
 • Najbolja sigurnosna rješenja u razredu1, sa značajkom samopopravka Wi-Fi mreže8, za zaštitu privatnosti i kontrolu
 • Novi dizajn za poboljšano korisničko iskustvo, do 39% manji od prethodnih generacija2

ZAGREB, Hrvatska, 11. lipnja 2019. – tvrtka HP Inc. predstavila je novu liniju pametnih pisača posebno namijenjenih malim tvrtkama. Nova serija HP OfficeJet Pro odlikuje se poboljšanim inteligentnim rješenjima i inovativnim dizajnom u kombinaciji s HP-ovom učinkovitošću i pouzdanošću. Ona predstavlja ključan alat za uspješno poslovanje malih tvrtki.

„HP je razvio ovu seriju posebno za vlasnike malih tvrtki koji imaju pune ruke posla, a osjećaju stalni pritisak da rade još više jer su njihove financije, egzistencija i emocionalna stabilnost blisko povezani s njihovim poslovanjem“, izjavila je Sara Majkić, voditelj kategorije HP-ovih pisača i rješenja za ispis za Adriatic regiju. „Budući da je više od pola vlasnika malih tvrtki potvrdilo da njihovo poslovanje ne može funkcionirati bez pisača3, ovu smo tehnologiju razvili kako bi im pomogla u uštedi vremena i da dobiju više „prostora za disanje” kako bi se posvetili širenju poslovanja.“

HP OfficeJet Pro

Značajke serije pisača HP OfficeJet Pro:

 

 • Smart Tasks za uštedu vremena
  • Preskočite korake u repetitivnim u zadacima pomoću značajke Smart Tasks, prvog mobilnog rješenja u razredu koje automatizira zadatke skeniranja4. Organizirajte dokumente 50% brže5 uz automatski obostrani ispis i napredne opcije skeniranja: skeniranje u oblak ili na račun e-pošte samo jednim dodirom te izrada dokumenata koji se mogu uređivati i pretraživati skeniranjem s telefona ili pisača6.
 • Omogućuje rad bilo gdje
  • Ostanite povezani s tvrtkom i odradite posao bilo gdje i bilo kada. S lakoćom ispisujte, skenirajte i kopirajte sa svog telefona, služeći se najboljom mobilnom aplikacijom za ispis u razredu, HP Smart7.
 • Poboljšana sigurnost, pouzdana veza
  • Nudimo najbolja sigurnosna rješenja u razredu1 koja vam omogućuju zaštitu privatnosti i kontrolu, te značajku samopopravka Wi-Fi mreže koja omogućuje rad bez prekida veze8.
 • Izrađen za održivost
  • Novi hardver dizajniran je za smanjenje potrošnje energije, papir se dobavlja iz odgovorne proizvodnje, a tintni ulošci jednostavno se recikliraju9.
  • Serija 9000 izrađena je od recikliranih pisača i drugih elektroničkih uređaja – s više od 10% od plastičnih dijelova.
 • Poboljšano korisničko iskustvo
  • S lakoćom dohvatite dokumente iz ležišta za skeniranje s redizajniranim kliznim staklom (samo serija 9000).
  • Novi način rukovanja izlaznom ladicom onemogućuje prekomjeran izlaz papira kad je ladica za 250 listova puna (samo serija 9020).

Dodatne informacije o seriji HP OfficeJet Pro potražite ovdje. Slike i tehničke specifikacije možete pronaći ovdje.

HP je predstavio i najnoviji portfelj HP Laser koji uključuje HP Laser, HP Laser MFP, HP Color Laser i HP Color Laser MFP, najmanji pisač u razredu laserskih pisača u boji.

Serije HP Laser 100, HP Laser MFP 130, HP Color Laser150 i HP Color Laser MFP 170 bit će dostupne u Republici Hrvatskoj od početka srpnja po cijeni već od 799 HRK s uključenim PDV-om.

Nova linija pisača u portfelju HP Laser pruža povoljna rješenja za ispis koja će se sigurno uklopiti u poslovni stil malih tvrtki i omogućiti im postizanje poslovnih rezultata kojima teže. Ova serija omogućuje ispis bez previše komplikacija koji prezaposlenim vlasnicima tvrtki pruža dovoljno vremena za povećanje produktivnosti i učinkovitosti.

 

Cijene i dostupnost

Serija HP OfficeJet Pro (9010, 9020 i 9019) za male tvrtke bit će dostupna od kraja lipnja u Republici Hrvatskoj po cijeni već od 1.299 HRK s uključenim PDV-om.

Za informacije o dostupnosti po zemljama, cijenama i maloprodajnim mjestima kontaktirajte lokalnog predstavnika za HP.

P.R.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here