Samsung je domaćin „immersive virtual experience“ 2. rujna, nakon svoje odluke da ne izlaže na glavnom europskom IFA tehničkom sajmu ove godine. 45-minutni događaj, koji Samsung naziva „Life Unstoppable“ će uključivati nove proizvode mobilnih uređaja, televizore, nosive, audio i kućanske uređaje.

Iako je jedan od većih izlagača na IFA-i svake godine, Samsung teži spremiti manje najave za izložbu umjesto da otkrije nove važne pametne telefone ili nosive uređaje. Prošle su godine, na primjer, najveće najave bili novi Exynos 980 procesor koji je imao integrirani 5G modem, redizajnirani Galaxy Fold i srednja klasa Galaxy A90 5G pametni telefon. S obzirom na to da će se događaj dogoditi manje od mjesec dana nakon „August Unpacked“ događaja, izgleda slična lista najava.

U međuvremenu, IFA je u svibnju najavila da namjerava nastaviti s osobnim događajem ove godine negdje oko 3.-5. rujna. Međutim, zbog trenutne pandemije COVID-19, organizatori kažu da će na događaj moći doći samo oni s pozivnicom i bit će zatvoren za širu javnost, podijelit će se u četiri manja događaja s ograničenom posjećenošću, te će imati javne higijenske mjere koje će pokušati zaustaviti širenje virusa. Digitalni događaji će se održavati uz fizičke sadržaje.

Samsungov događaj „Life Unstoppable“ će se održati 2. rujna u 9 sati BST, a bit će otvoren za medije, trgovine i industriju. CNET izvještava da će događaj biti otvoren za sve nakon njegovog zaključenja na Samsungovoj web stranici.

Piše: A. M.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here