Toshiba ponovno ojačava sigurnosne značajke prijenosnih računala u svojoj ponudi. Računalni virusi i drugi štetni softveri predstavljaju značajan sigurnosni rizik za sve korisnike računala a posebno one spojene na internet. Antivirusni stručnjaci svakodnevno detektiraju na stotine izvornika štetnih kodova koji imaju samo jedan cilj – prodrijeti u korisničke operativne sustave. Ovi internetski kriminalci neprestano pronalaze nove načine kako prodrijeti u uređaje na internetu.
Toshiba svojim kupcima nudi odlično sigurnosno rješenje. Od sredine veljače 2013. godine odabrani modeli Toshibinih prijenosnih računala isporučivat će se sa McAfee Antivirus Plus 2013 aplikacijom. Nakon pokretanja jamstva ‘Bez obzira na sve’ koja štiti korisnike od nepredvidljivih oštećenja, uništenja ili čak krađe uređaja, Toshiba je odlučila dodatno poboljšati svoju ponudu te će predstaviti prvi korak suradnje sa tvrtkom McAfee kroz McAfee Anti-Virus Plus 2013.
“U Toshibi smo uvijek u potrazi za inovativnim i konkurentnim načinima kako ponuditi našim kupcima što veću vrijednost. Istražili smo tržište i pronašli još jedan način da poboljšamo vrijednost naše ponude. Znamo da ljudi žele uživati u online povezivanju, surfanju webom i obavljanju kupovine bez ikakvih sigurnosnih rizika.
Željeli smo ukloniti ili umanjiti potencijalne sigurnosne rizike i stoga smo tražili između nekoliko konkurentskih rješenja te odabrali McAfee. Unutar širokog izbora prijenosnih računala bit će promoviran kôd koji kupac može koristiti online na www.mcafee.com/ToshibaAntivirus i aktivirati Anti-Virus Plus 2013 bez dodatne naknade. Uvjereni smo da će s ovom ponudom kupac moći koristiti svoje Toshiba prijenosno računalo s povjerenjem, ne samo zbog Toshibine kvalitete i pouzdanosti, već i radi dodatnog osiguranja koji čini vaš digitalni život sigurnijim, tako da možete surfati, kupovati i družiti se s povjerenjem,” izjavio je Ivan Doubell, voditelj marketinga u Toshibi.
“Sa željom kupaca da budu stalno online, popularnost povezanih uređaja neprestano raste.,” smatra Nick Viney, potpredsjednik za maloprodaju, male korisnike i mobilne uređaje u regiji istočne Europe u tvrtci McAfee. “Kao rezultat toga oni su sve više na meti cyber kriminalaca koji točno znaju što će kupci vjerojatni kliknuti i gdje je pristup informacijama. Ovo predstavlja ozbiljan rizik, posebno jer ovakvi uređaji pohranjuju sve veće količine vrijednih osobnih podataka. Sjajno je vidjeti da Toshiba poduzima korake kako bi osigurala svojim kupcima sigurno surfanje, bez opasnosti od povrede podataka, mrežnih upada ili hakerskih napada.”
McAfee Anti-Virus Plus 2013 software objedinjava brojne značajke kao što su poboljšano sigurno pretraživanje i kupovina, kao i zaštita od novih zlonamjernih oglasa i pop-up prozora, da spomenemo samo neke. Sa ikonama označenim bojom pored svakog rezultata pretrage, uključujući i popularne društvene mreže, potrošači će znati je li mjesto koje su posjetili sigurno. McAfee software automatski blokira sumnjive zlonamjerne oglase kako bi zaštitili kupce.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here