PočetnaOstaloPress ReleaseSteelSeries najavljuje novu "limited-edition" verziju Cyberpunk 2077 slušalica

SteelSeries najavljuje novu “limited-edition” verziju Cyberpunk 2077 slušalica

SteelSeries najavljuje dva nova seta slušalica i tri seta Arctis Pro pribora kao službeni audio partner Cyberunk 2077 video igre.

NIGHT CITY – travanj 2020. – SteelSeries, lider u proizvodnji perifernih uređaja za konzole, najavio je nove Cyberpunk 2077 slušalice koje su inspirirane ovom igrom. Kao službeni partner zvuka u Cyberpunku 2077, Steelseries je u suradnji s tvrtkom “CD Projekt RED”, dizajnirao novu kolekciju slušalica. Kolekcija sadrži Arctis 1 Wireless za Xbox – Johnny Silverhand Edition, Arctis 1 Wireless Netrunner Edition i tri nova Arctis Pro pribora inspirirana s tri glavne frakcije u Night Cityu – Arasaka, Militech i Kang Tao.

Arctis 1 Wireless Netrunner Edition

Arctis 1 Wireless za Xbox – Johnny Silverhand Edition

Arctis 1 Wireless za Xbox Johnny Silverhand Edition službene su slušalice Cyberpunk 2077. Inspirirane likom iz ove igre, Arctis 1 Wireless Johnny Silverhand Edition nudi vrhunsko igračko iskustvo u futurističkom svijetu Cyberpunk 2077.

Arctis 1 Wireless za Xbox je sustav 4 u 1 koji ima istu mogućnost povezivanja putem USB-C kao i Arctis 1 Wireless, ali novi dongle ima prekidač koji omogućuje igračima da prebacuju modus između Xbox One i drugih sustava s USB povezivanjem. Koristi Wireless Steelseries 2.4GHz za izuzetno brzi odziv i povezivanje s Xbox, PC, Switch i Android sustavima.

Također ima izuzetno kvalitetan “posuđeni” zvučnik iz Arctis 9X, koji pruža jasan zvuk tijekom igranjaa. Ove slušalice će se prodavati u ograničenoj seriji po cijeni od 110 eura kasnije tokom godine. Nakon ovog izdanja, standardni nebrandirani Arctis 1 Wireless za Xbox također će se pojaviti u prodaji tokom godine.

Arctis 1 Wireless Netrunner Edition

Kao i Arctis 1 Wireless, one imaju USB-C dongle koji nudi bežično povezivanje 2,4 GHz za PS4, PC, Nintendo Switch i Android. Također imaju i dodatnu fleksibilnost s ugrađenim 3,5 mm kabelom za brzo povezivanje slušalica s Xbox kontrolerom ili drugim uređajem s 3,5 mm ulazom.

Arctis 1 Wireless Netrunner Edition kreće u prodaju sa ograničenom količinom, po cijeni od 110 eura, kasnije ove godine.

Arasaka, Militech i Kang Tao Arctis Pro dodaci

Osim dva nova para slušalica, Steelseries nudi i tri dodatna Cyberpunk 2077 dodatka za Arctis Pro slušalice koje su inspirirane sa tri različite frakcije iz Night Citya – Arasaka, Militech i Kang Tao. Dodatna oprema uključuje Cyberpunk 2077 magnetske naplatke i posebne navlake za slušalice. Kompatibilni su s Arctis Pro, Arctis Pro + GameDAC i Arctis Pro Wireless.

Dodatke za Cyberpunk 2077 Arctis Pro možete kupiti u ograničenoj količini po cijeni od 35 eura samo putem web stranice Steelseries.com.

P.R.