Samsungov virtualni događaj „Galaxy Unpacked“ je udaljen nešto više od tjedan dana, ali imamo prilično dobru ideju što možemo očekivati. Tvrtka je već navela da će otkriti pet uređaja 5. kolovoza 2020. godine, a kratak video koji je Samsung objavio nam pokazuje siluete tih novih uređaja. Ako bismo morali pogađati možemo vidjeti Galaxy Tab S7, Galaxy Buds Live, Galaxy Watch 3, novi Galaxy Fold i Galaxy Note 20.

Sve te uređaje je Samsung potajno izravno najavljivao ili su na razne načine procurile informacije tijekom posljednjih nekoliko mjeseci, tako da se u ovim nagađanjima osjećamo prilično samouvjereno. Povijesno, Samsung je osvježavao Note liniju krajem ljeta već godinama, a sam Samsung je rekao da će predstaviti uređaje za vaše zglobove i uši, pa su Galaxy Buds Live i Watch 3 također sigurni.

Galaxy Note 20
Galaxy Note 20, render

U ovom trenutku vjerojatno najmanje znamo o nasljedniku Galaxy Fold-a, iako je njegova silueta prilično teška za promašiti u tom videu. Budući da je događaj još uvijek udaljen više od tjedan dana, ima puno vremena za dopunjavanje dodatnih detalja o novim uređajima.

 

Piše: A. M.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here