PočetnaOstaloPress ReleaseLogitech osvojio tri CES Innovations 2014 nagrade za izvrsnost u dizajnu...

Logitech osvojio tri CES Innovations 2014 nagrade za izvrsnost u dizajnu i tehnologijama

Nagrađeni proizvodi su Logitech bežična tipkovnicaTK820, Logitech G602 bežični igraći miš i Logitech G430 Surround igraće slušalice

ZAGREB, 13. studenog 2013. —  Logitech je danas objavio da je kompanija nagrađena s tri CES 2014 Innovations  nagrade za izvrsnost u dizajnu i tehnologijama. Ovo je jedanaesta godina u nizu kako proizvodi iz Logitecha osvajaju priznanja, a ove je godine kompanija nagrađena za Logitech bežičnu All-in-One tipkovnicu TK820, Logitech G602 bežični igraći miš i Logitech G430 Surround igraće slušalice.

“Počašćeni smo jer smo iznova prepoznati od strane Udruge za potrošačku elektroniku posebno jer iz godine u godinu nastojimo postaviti visoke standarde u produktnom dizajnu.”, rekao je Bracken Darrell, Logitechov predsjednik i CEO. “Primanjem ove nagrade još jednom smo dokazali naše dugogodišnje ulaganje u cjelokupni razvoj proizvoda. Radujemo se što ćemo uskoro imati priliku predstaviti nove proizvode koji će još više oduševiti potrošače po pitanjima funkcionalnosti i dizajna.”

Ove godine je Udruga potrošačke elektronike (CEA) nagradila Logitechove proizvode u sljedećim kategorijama:

Nagrada u kategoriji računalnih dodataka:

Logitech bežična All-in-One tipkovnica TK820:

Nova Logitechova tipkovnica TK820 je tanka i bežična tipkovnica s ugrađenim touchpadom. Ova tipkovnica neprimjetno integrira tipkanje, dodir i geste pružajući mogućnost da putem jednog uređaja imate kontrolu i lakšu navigaciju na vašem računalu. Zbog svog dizajna i bežičnosti, Logitech TK820 tipkovnica savršeno odgovara svakom radnom stolu.

Nagrada u kategoriji gaming hardwarea i dodataka za igranje:

Logitech G602 bežični igraći miš:

Logitech G602 bežični igraći miš je postavio nove standarde u gaming svijetu. G602 bežični igraći miš omogućuje 250 sati non-stop trajanja baterije dok je miš u punom igraćem modu, a može pružiti više od 1.400 sati rada u non-gaming modu ili Endurance modu. Miš ima također Logitech G Delta Zero senzorsku tehnologiju koja nudi visoku preciznost kontrole igre, te jedanaest programibilnih kontrola s kojima možete lako svladati omiljene igre, i sve to koristeći Logitech Gaming Software (LGS).

Logitech G430 Surround igraće slušalice:

Logitech G430 slušalice sa surround zvukom stvaraju zvučno polje od 360 stupnjeva zahvaljujući  Dolby tehnologiji kako biste lakše čuli svoje protivnike u igri. Slušalice imaju perive navlake za uši za mekan i udoban osjećaj tijekom dugog igranja, dok se na žici nalaze kontrole za glasnoću i isključivanje zvuka. Pored toga, mikrofon s prigušivačem pozadinske buke možete prilagoditi tako da čujete samo vlastiti glas za vrijeme igre.

Glavni pokrovitelj prestižnih nagrada za izvrsnost u dizajnu i tehnologijama je Udruga potrošačke elektronike (CEA) koja je ujedno i producent CES-a, svjetski poznatog sajma koji datira još od 1976. godine. Nagrađeni proizvodi iz Logitecha bit će izloženi u Venecijanskom paviljonu od 7. do 10. siječanja 2014. godine u Las Vegasu za vrijeme trajanja CES sajma. Za više informacije posjetite službenu stranicu: http://CESweb.org/Innovations.