• DC500R i DC450R SATA SSD diskovi su sada dostupni do 7.68TB
  • DC1000M 7.68TB U.2 NVMe PCIe SSD dolazi uskoro

Zagreb – 28. svibnja 2020. – Kingston Digital, Inc., podružnica zadužena za Flash

memoriju u okviru Kingston Technology Company, Inc., svjetskog lidera u području memorijskih

proizvoda i tehnoloških rješenja, je danas započela s prodajom modela SATA SSD diskova Data Center 500R (DC500R) i 450R (DC450R) kapaciteta 7.68TB*. Prodaja modela DC1000M 7.68TB U.2 NVMe započinje u lipnju. Ovi diskovi pružaju dodatan prostor za pohranu podataka i implementiraju strogi QoS osiguravajući predvidivi IO te nisku latenciju za data centre koristeći NVMe i/ili SATA.

Kingstonovi 7.68TB SSD diskovi za data centre uključuju:

DC500R:

  • VMware ReadySSD disk stvoren za aplikacije u okruženjima intenzivnog čitanja podataka poput webservera, infrastrukturama virtualnih desktopa, operacijskih baza podataka i analitika u pravom vremenu**.
  • I/O brzine i vremena odaziva (latencija) koje data centri mogu raspoređivati s povjerenjem, osiguravajući visoke razine performansi kod primjene rada i downstream za korisničko sučelje.
Kingston DC450R
Kingston DC450R

DC450R:

  • Specifičan fokusirani skup značajki za aplikacije u okruženjima intenzivnog čitanja podataka i optimiziran za data centre koji ne žele potrošiti na skuplje diskove intenzivnog čitanja.
  • Dizajniran za mreže koje dostavljaju sadržaj, aplikacije za edge computing i širok raspon arhitektura za pohranu koje su definirane softverom.

Kingston DC1000M

DC1000M:

  • Hot-pluggable U.2 (2.5″) faktor oblika, koji omogućuje laganu integraciju sa serverima najnovije generacije i policama za smještaj koje trenutno koriste PCIe i U.2 matične ploče.
  • Značajke za poduzeća poput end-to-end path protection, zaštite od gubitka energije (PLP) i praćenja telemetrije za pojačanu pouzdanost podataka.

Ova tri diska se priključuju modelima DC1000B NVMe boot drive, DC500M (za miješane obujme rada) SATA SSD i Server Premier DRAM kako bi oformili najkompletniji asortiman superiornih rješenja za data centre za poduzeća na tržištu.

„Mogućnosti većih kapaciteta za data centre omogućavaju organizacijama povećanja prostora za pohranu podataka u njihovom postojećem prostoru s obzirom na to da cloud tehnologija napreduje do nikad prije viđenih razmjera“, kaže Tony Hollingsbee, SSD voditelj poslovanja, Kingston EMEA. „Naš asortiman rješenja za pohranu podataka data centara koji je u konstantnom razvoju služi poduzećima na svim razinama, od onih koji jako skaliraju do onih koji manje. Ona su ključna komponenta organizacijama koje žele držati nizak ukupan trošak vlasništva“.

DC500R, DC450R i DC1000M podržani su ograničenim petogodišnjim jamstvom, besplatnom tehničkom podrškom i legendarnom Kingston pouzdanošću.

P.R.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here