• Alfanumerička tipkovnica omogućava lagano otključavanje uređaja
  • Full-Drive AES 256-Bit enkripcija bazirana na hardveru; FIPS 140-2 Level 3

ktc-keyfeatures-usb-dt2000-2-lg

Zagreb, Hrvatska – 22. rujna 2020. – Kingston Digital Europe Co LLP, podružnica zadužena za flash

memorije u okviru Kingston Technology Company, Inc., svjetskog lidera u području memorijskih

proizvoda i tehnoloških rješenja, je danas objavila dostupnost DataTraveler® 2000 enkriptiranog USB diska kapaciteta 128GB.

DataTraveler 2000 sadrži alfanumeričku tipkovnicu koja omogućava korisnicima zaključavanje uređaja kombinacijom riječi i brojeva za jednostavan PIN koji pruža dodatnu razinu sigurnosti. Za još više sigurnosti, značajka automatskog zaključavanja se aktivira čim se uređaj nepropisno odvoji s glavnog uređaja.

„Dok diskovi manjeg kapaciteta imaju svoje dobre strane, enkriptirani diskovi većeg kapaciteta su postali nužni za obavljanje prijenosa većeg broja podataka osjetljive prirode s obzirom da ljudi sve više rade od kuće“, rekao je Oscar Escayola, voditelj flash poslovanja za Kingston EMEA regiju. „DT2000 kapaciteta 128GB se pridružuje Kingstonovom asortimanu enkriptiranih uređaja velikog kapaciteta sve do onih na vojnoj razini koji pružaju sigurnosne mogućnosti za kupce“.

DataTraveler 2000 je FIPS 140-2 Level 3 certificiran i pruža enkripciju vojne razine 256-bit AES baziranu na hardveru. Dizajniran imajući na umu globalne sigurnosne IT profesionalce, mala i srednja poduzeća i korporativne krajnje korisnike, DT2000 je savršen za one kojima je potrebna zaštita elektroničkih podataka. Enkripcija se vrši na disku gdje se ne ostavlja trag PIN broja u sustavu. Disk funkcionira neovisno o operacijskom sustavu, što ga čini lagano rasporedivim u radnim okruženjima gdje se koristi više uređaja i operacijskih sustava.

DataTraveler 2000 je dostupan u kapacitetima od 4GB do 128GB, te je podržan trogodišnjim jamstvom s besplatnom tehničkom podrškom. Za više informacija posjetite www.kingston.com.

P.R.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here