Zagreb, 8. lipnja 2020. – Huawei je u Zagrebu predstavio nove proizvode za ljeto 2020. godine. Iz kompanije su za predstojeće razdoblje pripremili nove povoljne pametne telefone Y5p i Y6p, dok je predstavljen i novi tablet MatePad T. Korisnici će uskoro kod prodajnih partnera moći pronaći i nove FreeBuds 3i slušalice, dok je premijerno predstavljen i Huawei P40 Pro+.

Y5p
Y5p

Y5p i Y6p novi su Huaweijevi pametni telefoni koji zadržavaju sjajne funkcionalnosti svojih prethodnika, ali i pružaju puno više. Oba uređaja nude prostrani prostor za reprodukciju živih boja s 5,45-inčnim zaslonom FullView kod Y5p-a i 6,3-inčnim FullView zaslonom na Huaweiju Y6p. Novi Y5p i Yp6 rade na EMUI 10.1 korisničkom sučelju koje osigurava glatko korisničko iskustvo. Uređaji su također opremljeni nizom značajki koje su namijenjene osiguravanju još ugodnijeg korištenja telefona.

Y6p
Y6p

Y serija korisnicima osigurava najbolje performanse kamere u cjenovnim okvirima. Y6p ima trostruku kameru koja se sastoji od 13 MP glavne kamere, širokokutne kamere od 5 MP i kamere za snimanje dubine prostora od 2 MP, dok Y5p dolazi s 8 MP stražnjom kamerom koja uključuje i HDR način rada koji nudi specifična podešavanja svjetline za fotografije.

Huawei MatePad T
Huawei MatePad T

Huawei MatePad T je novi 8-inčni tablet opremljen osmojezgrenim procesorom i baterijom kapaciteta 5.100 mAh kako bi korisnici s lakoćom obavljali svakodnevne zadatke i imali suradnika na kojeg se pritom mogu osloniti. Tablet je lagan i prijenosan, a pokreće EMUI 10 korisničko sučelje koje nudi niz pametnih funkcionalnosti, uključujući i tamni način rada za još udobniji doživljaj čitanja.

Kako bi podržao podršku za širok raspon različitih uvjeta korištenja, Huawei MatePad T ima podržava do 12 sati neprekidne reprodukcije videa ili do impresivnih 600 sati u stanju pripravnosti s isključenim ekranom. MatePad T je idealan dječji partner pri učenju, zahvaljujući Kids Corner-u, prostoru osmišljenom kako bi djeci omogućio siguran prostor za učenje i zabavu.

FreeBuds 3i
FreeBuds 3i

Slušalice FreeBuds 3i ergonomski su oblikovane kako bi odgovarale velikom broju korisnika, istovremeno osiguravajući jedinstveni akustični doživljaj. Dolaze s četiri različite veličine fleksibilnih silikonskih nastavaka za udobno slušanje omiljene glazbe. Podržano je i aktivno poništavanje buke kojim je moguće smanjiti razinu buke do 32 dB.

Huawei FreeBuds 3i dolaze s dva mikrofona okrenuta prema van kako bi se glas snimio precizno, uz izbjegavanje drugih šumova iz okoliša, a treći mikrofon okrenut je prema unutra za dodatno poboljšanje kvalitete poziva. Slušalicama je moguće upravljati tapkanjem po vanjskoj površini, a baterija osigurava 3,5 sata neprekidnog slušanja na jednom punjenju, dok ih kutijica može dopuniti za ukupnih 14,5 sati reprodukcije.

Kod prodajnih partnera dostupan je i flagship tablet Huawei MatePad Pro, koji je moguće nabaviti u prednarudžbi od 1. lipnja. Tablet se odlikuje vrhunskim dizajnom i snažnim performansama, a korisnici koji se odluče prednaručiti tablet, na poklon će dobiti M-pencil stylus i pripadajuću Smart Magnetic tipkovnicu ukupne vrijednosti 1.698 kn. Premijerno je prikazan i Huawei P40 Pro+, najsnažniji model P40 serije pametnih telefona koji je okupljene oduševio svojim sustavom peterostruke kamere.

P.R.

1 komentar

  1. Novi uredaji izgledaju super, Y6p ima dosta dobre specifikacije, imam Freebudse 3 bilo bi super da isprobam i nove 3i.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here