PočetnaOstaloPress ReleaseGlazba za naše uši! Google Play Music stigao u Hrvatsku

Glazba za naše uši! Google Play Music stigao u Hrvatsku

Prvo su to bile aplikacije i igre. Onda knjige. Pratili su ih filmovi i časopisi. A sada…glazba!

Google Play Music je od danas dostupan u Hrvatskoj! Google Play omogućava neograničen pristup velikoj glazbenoj knjižnici na svim uređajima – od velikih diskografskih kompanija, kao i vodećih lokalnih do nezavisnih izdavačkih kuća.

Google Play Music omogućava kreiranje interaktivne radio stanice od bilo koje pjesme ili glazbenika kojeg volite, bez oglasa. Možete dodavati, ukloniti ili izmijeniti poredak na vašoj stanici i pogledati što slijedi. Također, možete pretraživati preporuke našeg stručnog glazbenog tima i istraživati pjesme po žanru. „Slušajte odmah“ oznaka postavlja umjetnike i radio stanice na istaknuto mjesto za koje smatramo da će vam se svidjeti, tako da u trenutku kada otvorite glazbenu knjižnicu možete započeti sa slušanjem.

A kada milijuni pjesama jednostavno nisu dovoljni, Google Play Music omogućava kombiniranje kolekcije iz glazbene knjižnice s kolekcijom korisnika. Možete besplatno pohraniti 20.000 pjesama online te ih slušati paralelno s All Access opcijom na bilo kojem Android uređaju, ili putem Interneta na play.google.com. Određene albume ili liste pjesama možete čak „prikačiti“ tako da su dostupne i offline.

Danas Google Play Music možete besplatno isprobati na mjesec dana i nakon toga platiti samo 6,99 američkih dolara mjesečno. Redovni cjenik za one koji se prijave nakon 7. siječnja 2015. iznosit će 8,99 američkih dolara mjesečno, s 30-dnevnim besplatnim probnim razdobljem.

Današnjim predstavljanjem, Google Play još je jednu stepenicu bliže da postane ultimativno digitalno odredište za zabavu, gdje možete pronaći, uživati i podijeliti vaše omiljene aplikacije, knjige, filmove, časopise i glazbu na vašem Android telefonu ili tabletu.

Već danas počnite otkrivati potpuno novi svijet glazbe!