Neos je osvojio Oracle nagradu „Partner of the Year, Customer Advocacy – Joint Winner“ na CEE Oracle Partner Dayu održanom u Bukureštu. Obzirom na tempo kojim Cloud diktira proces transformacije i digitalizacije, i ovaj event je bio posvećen „putovanju u cloud“ što je jedna od glavnih Oraclovih vodilja „Journey to the Cloud“.

Među Oracle elitom i Neos se ponovno istaknuo kao vrijedan partner što je potvrdio i Neosov CEO, Davorin Capan u svom predavanju o Neos uspješnoj Cloud transformaciji. U svom predavanju je prikazao Neosov put u Cloud te trud Neos tima oko izgradnje Cloud kompetencija od prve Cloud demo/test instance prije više od godine dana, stjecanja Oracle IaaS specijalizacije do samog prebacivanja poslovanja u Cloud.

Upravo to je prepoznato od strane Oracla. Na predavanju je ujedno i objašnjen način na koji je Neos migrirao poslovne procese u Cloud za klijenta Hrvatski novčarski zavod. Migracija poslovanja HNZ-a u Cloud je iskorak u ostvarivanju integriranog Cloud rješenja te implementacije istoga.

Oracle je snimio i video o uspješnoj cloud implementaciji u kojem Davorin Capan navodi prednosti migracije u Cloud. Kratki video o toj uspješnoj Cloud transformaciji možete pogledati ovdje:


 

 

Sam događaj u Bukureštu su obilježili renomirani Oracle govornici poput Jean Marc Gottero (Vice President EMEA Alliances & Channels Cloud Sales & Strategy) i Demetris Skourides (Alliance & Channels Cloud Transformation & Platform Solutions Leader).

Oracle Partner Day_Bucharest award

 

Neos su osim Davorina Capana predstavljali i  Mario Mrljić (CTO), Davor Stanić (Executive Manager) te Mario Nimac (Delivery Manager).

P.R.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here