PočetnaOstaloNexus 4 i Nexus 7 dostupni u Vip centrima

Nexus 4 i Nexus 7 dostupni u Vip centrima


Nexus 7, dosad najtraženiji Asusov tablet i Nexus 4, najnoviji LG-ev pametni telefon,  ekskluzivno su dostupni u Vip centrima. Nexus 7 dostupan je po cijeni već od 999 kuna u tarifi Vip Mobilni Internet XL, dok se Nexus 4 može nabaviti već po cijeni od 9 kuna u tarifi Bez limita 669. Oba uređaja, uz sofisticiran dizajn i najnoviju verziju operacijskog sustava Android Jelly Bean 4.2 donose novu razinu performansi i stila, a s obzirom na suradnju dvaju proizvođača s Googleom, oba uređaja u sebi donose i popularne Google aplikacije.

Tablet Nexus 7 pokreće NVIDIA Tegra 3  quad-core procesor brzine 1,2 GHz koji osigurava iznimno visoku brzinu izvođenja svih operacija – brzo učitavanje stranica, jednostavno igranje bez trzanja, a upravljanje s nekoliko aplikacija istovremeno ne predstava nikakav problem. S ugrađenih 32 GB memorije i opcijom spajanja na mrežu mobilnih podataka Nexus 7 omogućava pohranu velikog broja podataka, ali i rad na više od 200 mobilnih operatera širom svijeta, što ga čini iznimno praktičnim tabletom. Moćni tablet Nexus 7 je iznimno atraktivnog dizajna i visoke funkcionalnosti. Donosi 7-inčni WXGA zaslon visoke razlučivosti 1280×800 pixela s LED pozadinskim osvjetljenjem, IPS panelom koji podnosi gledanje pod kutom od 178 stupnjeva, zaslon protiv grebanja Corning Fit Glass, Asus TruVivid tehnologiju za poboljšanu sliku i osvjetljenje, a opremljen je i 1.2 megapikselnom prednjom kamerom. Sve to rezultiralo je osvajanjem prestižnog naslova „tableta i uređaja 2012. godine“ po izboru T3 magazina.

Pametni telefon Nexus 4 dolazi s četverojezgrenim Qualcommovim procesorom nove generacije Snapdragon S4 Pro takta 1,5 GHz te 2 GB radne memorije, tako da mu ne manjka brzine i snage za surfanje internetom, bogatu grafiku i igranje te jednostavno prebacivanje između više aplikacija. Uređaj ima 4,7-inčni True HD IPS+ zaslon razlučivosti 1280×768 s 320 piksela po inču (ppi) koji podržava tehnologijuZerogap Touch. Najsuvremenija tehnologija prikaza zaslužna je za pojačanu osjetljivost zaslona zaštićenog staklom otpornim na ogrebotine Corning Gorilla Glass 2. Kamera Photo Sphere od 8 MP omogućava bilježenje svakog detalja snimanjem fotografija koje se stapaju u nevjerojatne „foto-kugle“ od 360 stupnjeva. Osim toga, fotografije se automatski prenose putem značajke Instant Upload, a tu je i funkcija Time Lapse za atraktivne snimke svega što prikazuje protok vremena. Jednodijelno kućište crne boje sa sjajnim efektima na poleđini, detaljima od brušenog metala, baršunaste gume te prirodno zaobljenim linijama krije snažnu litij-polimersku bateriju od 2.100 mAh koja se može i bežično puniti.

 


Prethodni članak
Sljedeći članak
RELATED ARTICLES

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular