Samsung je službeno predstavio svoju novu perjanicu u području pametnih telefona – Samsung Galaxy Note8. Note uređaji na tržištu su se pojavili u 2011. godini i od tada pa do danas doživjeli su veliki interes kupaca. Pametni telefon velikog zaslona očito se sviđa kupcima, pa je Samsung odlučio nastaviti na tržište plasirati ovu seriju pametnih uređaja.

Samsung Galaxy Note 8 donosi nam mnoštvo noviteta koji će iskustvo korištenja uređaja dignuti na jednu novu razinu. Ovog puta, novi Note nam dolazi u još većim dimenzijama, a veličina zaslona iznosi 6.3 inča.

 

Samsung_GalaxyNote8_1


 

Uz samu veličinu zaslona potrebno je napomenuti kako novi uređaj gotovo da i nema rubova, već se zaslon proteže duž cijele prednje strane. Zaslon dolazi u Quad HD+ rezoluciji i koristi Super AMOLED tehnologiju. U srcu uređaja kuca sjajan procesor koji je izrađen na tehnologiji 10nm, a tu je i 6 GB RAM-a.

Sama memorija je proširiva do čak 256 GB. Uređaj ima dvije stražnje kamere od po 12MP, a tu je i optički stabilizator slike koji bi trebao omogućiti snimanje oštrih fotografija bez obzira kojom se aktivnošću bavili.

Uređaj će se na hrvatskom tržištu pojaviti sredinom rujna. Trebao bi doći u dvije varijante i to u zlatnoj i crnoj boji. Prema najavama, cijena uređaja trebala bi iznositi 7699 kuna.

Piše: D.Ž.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here