Najnovije najave potvrđuju baš to. Čini se kako bismo, nakon što se pojavi na tržištu, najnoviju Samsungovu perjanicu mogli vidjeti u čak tri modela. Znači li to da Samsung kopira neke od svojih konkurenata i da pokušava ići njihovima stopama?

Ako pratite vijesti koje se odnose na Samsung i na njegov najnoviji flagship onda ste vrlo vjerojatno čuli vijest o tome da bi Samsung Galaxy S10 mogao i trebao imati stražnju trostruku kameru. To bi značilo da Huaweijev P20 Pro neće biti jedini model na tržištu koji će imati tri kamere u jednoj, već da će tim stopama ići i Samsung svojim novim modelom iz ”S” serije pametnih telefona.

No to nije sve. Činjenica da bi Galaxy S10 mogao imati trostruku stražnju kameru nije jedina novina. Najnovije vijesti ukazuju na to da bi se Samsung Galaxy S10 na tržištu trebao i mogao pojaviti u tri pod-modela. Naravno, svaki model će biti pušten u prodaju iduće godine.

Prema curenju informacija od strane ETNews-a mogli smo saznati da Samsung ima u planu na tržište pustiti tri pod-modela Galaxy S10 uređaja. Sva tri pod-modela bi se na tržištu trebala pojaviti u prvoj polovici iduće godine i svaki od tri modela će imati različite postavke kamera.

 

Trostruki užitak

Curenje informacija nadalje govori o tome da će prvi model Samsung Galaxy S10 uređaja (koji je sada poznat pod kodnim imenom ”Beyond 0”) imati zaslon od 5.8 inča i da će odostraga imati jednu kameru (što je u biti vrlo slično onome što danas vidimo na trenutno najnovijem Samsungovom flagshipu- Samsung Galaxyju S9).

Drugi pod-model koji je znan pod kodnim imenom ”Beyond 1” biti će isto tako model sa zaslonom od 5.8 inča, koji će se razlikovati od ”Beyond 0” modela po tome što će na sebi imati dvostruku stražnju kameru. Treći pod-model (kodnog imena ”Beyond 2”) na sebi će imati trostruku stražnju kameru i zaslon od 6.2 inča.

 

Samsung očekuje velike stvari

S obzirom na nastavak onoga što piše u vijestima iz ETNews-a može se vidjeti da će u osmišljavanju i proizvodnji sva tri nova Samsungova modela ”S” pametnih telefona sudjelovati nekoliko proizvođača što znači da će svaki model na sebi i u sebi sadržavati više ideja proizašlih iz više različitih izvora.

Što se tiče Samsung Galaxy X uređaja ili prvog savitljivog Samsungovog pametnog telefona, zasad je poznato to da južnokorejski proizvođač pametne tehnologije zasad nije spreman na tržište lansirati ovaj uređaj. No, to nije kraj. Bez obzira na to što Galaxy X nećemo tako skoro vidjeti u trgovinama to ne znači da Samsung ništa ne radi po pitanju ovog uređaja.

Naime, iz informacija se može saznati da, unatoč tomu što tvrtka još nije spremna na savitljive telefone, velik broj resursa je utrošen na osmišljavanje rješenja savitljivog telefona te da bi se Samsung Galaxy X uskoro mogao pojaviti na tržištu. Kada će biti to ”uskoro” pitanje je, ali ono što je svakako dobro jest to što Samsung nije zaboravio na svoj savitljivi model.

Tko zna, možda će ”Beyond 2” biti u stvari i Samsung Galaxy X. Bilo kako bilo, jedva čekamo nove informacije i jedva čekamo iduću godinu kao i nove Samsung Galaxy S10 uređaje!

Piše: I.H.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here