Red Magic pametni telefoni posljednjih su mjeseci punili medijske stupce, što i ne bi trebalo čuditi s obzirom na to da se radi o vrlo kvalitetnim uređajima. Za razliku od ostalih proizvođača pametnih telefona koji pokušavaju pokriti razna cjenovna područja, Red Magic prvenstveno cilja na tržište vrhunskih modela – posebice onih namijenjenih gejmerima. Ovog je puta Red Magic ponovno iznenadio predstavljanjem novog pametnog telefona naziva – Red Magic 5S.

Red Magic 5S

Red Magic 5S je vrlo kvalitetan pametni telefon koji korisnicima donosi AMOLED zaslon veličine 6.65 inča. Dakako, radi se o vrhunskom zaslonu visoke rezolucije koji ima frekvenciju osvježavanja od čak 144 Hz. U unutrašnjosti uređaja krije se vrlo kvalitetan Qualcomm Snapdragon 865 procesor koji radi u kombinaciji s 8 ili 12 GB radne memorije.

Za pohranu podataka korisnici na raspolaganju imaju dvije varijante: 128 ili 256 GB podatkovnog prostora. S obzirom na to da se radi o pametnom telefonu namijenjenom gejmerima, uređaj ima inovativno hlađenje koje bi trebalo spriječiti pregrijavanje uređaja. Konkretno, radi se o inovativnom ICE 4.0 aktivnom vodenom hlađenju koje u kombinaciji s Turbo Fan 3.0 osigurava idealne uvjete za nesmetan rad pametnog telefona.

Red Magic 5S sadrži bateriju kapaciteta 4500 mAh koja podržava brzo punjenje od čak 55W – što će vam omogućiti istinski brzo punjenje kada poželite napuniti pametni telefon za daljnji rad. Dakako, ovaj pametni telefon sadrži i kvalitetan sustav kamera, gdje valja istaknuti Sony rješenja koja osiguravaju vrhunsko fotografiranje i snimanje video zapisa. Glavna kamera donosi 64MP, širokokutna je 8MP, dok je 2MP makro kamera. Prednja selfie kamera donosi 8MP, a o konkretnoj kvaliteti snimljenog sadržaja ne možemo govoriti. Valja još istaknuti i dodatne gumbe na kućištu koji su pomno osmišljeni kako bi gejmerima ponudili vrhunsko iskustvo igranja na pametnom telefonu.

Uređaj podržava 5G mreže koje polako postaju standard u razvijenim gradovima, a u narednim će se godinama proširiti i na razna druga područja. Kao što smo već rekli, ponuda sadrži dva različita modela kako bi korisnici mogli uzeti dovoljno memorije za svoje potrebe. Za 579 eura možete nabaviti Red Magic 5S s 8GB radne memorije te 128 GB prostora za pohranu podataka. Druga opcija je Red Magic 5S telefon s 12GB radne memorije te 256GB prostora za pohranu.

Piše: M.Ž.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here