”Curenja” informacija o novim Motorola Moto G6 i E5 modelima – znači li to da je izlazak novih modela blizu?

Nova godina nam već polako prelazi i treći mjesec, što je samo jedan od dodatnih pokazatelja kako nam se bliži vrijeme izlazaka novih pametnih telefona. Ovoga puta se ne radi o uređajima poznatih tvrtki, kao što su Apple, Samsung i slični koji prvo čime osvajaju svoje korisnike jest ime i brand.

Lenovo, to jest Motorola sa svojim Moto pametnim telefonima ima drugačiji način osvajanja tržišta. Tko kaže da za kvalitetan pametni telefon trebamo dati dvije i više tisuće kuna? Naravno da ne moramo. Motorola nam je već pokazala kako se za manju svotu novca može dobiti sasvim dobar pametni telefon. A uskoro nam se bliži nova serija.

Što se tiče informacija u vezi izlaska novih pametnih telefona, ono što je sigurno jest to da bismo puno dulje bili u tami da nema raznoraznih ”curenja” informacija od strane različitih izvora bliskih izvorima koji su zaslužni za puštanje u javnost informacija za koje se može s pouzdanjem reći da su autentične. Slično je i sada.

Moto G6


Ovoga puta ne radi se o novim Samsung uređajima ili pak o informacijama vezanim uz nove Appleove ”i” telefone. Ovoga puta radi se o Motorola pametnim telefonima, točnije o modelima Moto G6, Moto G6 Plus, Moto G6 Play te o dva Moto E5 uređajima. Naime, izvori bliski Motorolinom proizvođaču pametnih telefona nedavno je u opticaj pustio informacije koje govore u prilog toga kako bismo uskoro na tržištu mogli vidjeti nove Moto uređaje.

Ta imena modela su ista ona imena (ili oznake) o kojima smo već čuli prije i koje Lenovo želi lansirati na tržište kao Motorola brand pametnih telefona. G6 će tako biti više premium linija pametnih telefona, dok će Play razina biti osrednja razina uređaja. Moto G6 će tako biti, kao što i samo ime nalaže – najveći od svih uređaja.

Koje uređaje će tko moći koristiti, to jest koji uređaji će točno gdje izaći na tržištu ovisi o tome gdje se koji korisnici nalaze i o kojem dijelu svijeta se radi. Kada bismo mogli saznati više informacija u vezi nadolazećih Motorola Moto G i E uređaja? Vrlo vjerojatno ili krajem ovog mjeseca ili na (ili poslije) Mobile World Congressa 2018. Bilo kako bilo, gotovo je sigurno kako ćemo uskoro ove godine na tržištu ugledati nove iteracije dvije serije Moto uređaja.

Motorola-ini pametni telefoni su otkako postoje na tržištu sinonim za optimalnu kvalitetu i pouzdanost. Otkako je firmu preuzeo Lenovo, uređaji su samo nastavili dobivati na kvaliteti, što jasno prikazuju uspjesi koji su ostvarili protekli Moto pametni uređaji. Motorola uređaji možda ne teže grandioznim inovacijama i nekim ”ludim” nadogradnjama kakvim su težili (i još uvijek teže) neki drugi brandovi pametnih telefona (kao što je recimo LG).

Ono što Motorola radi jest to da se drži provjereno kvalitetnog, što je i dobra stvar. Jer, budimo realni, ne trebamo se svidjeti svakome, zar ne? Ako Lenovo nastavi gdje je stao s prošlogodišnjom serijom Motorola Moto uređaja, vjerujemo kako će Motorola i dalje suvereno držati svoje mjesto na poziciji optimalnih ”medium-end” pametnih telefona koji se odlikuju vrlo dobrim performansama, modernim dizajnom i više nego prihvatljivim cijenama.

Piše: I.H.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here