I dok je iPhone X euforija došla i do nas, teleoperateri poput T-mobile-a i Vipnet-a su počeli nuditi uređaje uz razne tarife i pogodnosti. Tako u VIP-u možete kupiti Iphone X kroz ugovorne obveze i tarife po povoljnijoj cijeni, dok cjena samog uređaja iPhone X bez ikakavih obveza košta nevjerojatnih 10.000kn.

No pazite da vam nikada iPone X ne ispadne iz ruke ili ćete doživjeti istu sudbinu kao i ovaj vlasnik.

 

IPHONE X CIJENA


 

Sa aluminijskim i staklenim omotačem iPhone X je konačno dobio mogućnost bežićnog punjenja, ali s jednom velikom manom, osjetljiviji je no ikad prije. Edge-to-edge zaslon ne čini stvari boljima za korisnike koji uspijevaju da ga ispuste iz ruke.

Kupac je donio na popravak svoj iPhone X još prvog dana kada se dogodio nesretan slučaj pri čemu je telefon potpuno razbijen sa stražnje strane. Kao što na slici možete vidjeti, bežični sistem punjenja djelomično je vidljiv. A Apple tvrdi da je staklo ekstremno jako. Ne biste trebali provjeriti tvrdnju namjernim ispuštanjem telefona ili biste mogli izgubiti 999 dolara u trenu.

Treba napomenuti da Apple  zamjenu zaslona naplaćuje do 279 dolara i daljnjih 549 dolara ako „crno staklo“ treba popraviti ili zamijeniti. Telefon može biti izuzetno dobro napravljen ali kada imate toliko mnogo stakla koje obuhvaća njegovo tijelo jako je mala mogućnost da izbjegnete veliko oštećenje telefona.

Ako ćete potrošiti već 10.000 kn za ovaj vrhunski telefon, najbolje bi bilo da uložite i u zaštitu koju iziskuje u obliku zaštite zaslona i kučišta. Jer servis ovakvog telefona može biti itekako skup.

Piše: K.J.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here