U budućnosti će bez sumnje biti puno više mogućnosti za gledanje besplatnih prijenosa utakmica na internetu, kao i svih ostalih sportova. Dok Hollywood ne otkrije kako se prilagoditi internetu, postoji nekoliko dobrih izvora koji omogućuju ljudima da gledaju nogomet live ili tenis i košarku.

Donosimo sedam najboljih takvih web stranica. Koristimo redovito većinu tih stranica i znamo da mnogi ljudi ne vjeruju puno sajtovima za streaming sporta. Sve te stranice nude pravi streaming sportskih događaja bez dodatnih alatnih traka za browser ili zlonamjernih programa i anketa!

Jedina stvar koju trebate preuzeti da gledate ove besplatne sportske kanale online je Adobe Flash Player, a ponekad AceStreams i/ili SopCast. Oba su bez spyware-a i stvarno bi trebali biti jedina stvar koju trebate imati da gledate bilo koji sportski streaming.

Ovo je naš izbor 7 najboljih web stranica za besplatno gledanje sporta online. Gledajte i uživajte!

FromHOT.com

FromHOT
je vjerojatno najveća i najpoznatija od svih sportskih streaming web stranica. Ona prenosi sve glavne sportove (nogomet live, košarka, tenis, bejzbol, hokej, golf itd) i obično nudi više linkova kako bi bili sigurni da ćete pronaći funkcionalni stream.
Ocjena: 5 od 5
besplatni prijenos utakmica

Streamwoop.com

Streamwoop je novi sakupljač sportskih streaming linkova. Možete pronaći više linkova za praktički bilo koji popularan sport na internetu. Najviše je hokeja i nogometa, prijenos utakmica uživo, možete gledati i europski nogomet uživo, sa više ponuđenih linkova svakako ćete pronaći koji vam najviše odgovara.

Obavezno koristite i add bloker, jer će vam mnogi linkovi otvrarati i reklame u novom prozoru, ali samo na početku. Pored nogometa live, ima i teniskih mečeva i raznih drugih sportskih događaja. Drago nam je da vidimo kako ova web stranica napreduje.
Ocjena: 4.5 od 5

nogomet live
FirstRowSports

Najpopularnija sport streaming web stranica, FirstRowSports, pruža sportske streaming linkove javnosti već nekoliko godina. Međutim, možete često naletiti i na linkove koji ne rade. Ali nemojte se odmah razočarati, postoji dobar razlog zašto su toliko popularni, a to je zato što oni nude jako veliki izbor besplatnih sportskih streaming linkova online. Pored raznoraznih utakmica uživo iz evrope, argentine ili amerike, ovdje možete pronaći i live striming poznatih sportskih TV kanala poput  Sky sport, ESPN i još mnogo drugih.
Ocjena: 4 od 5

utakmice uživo

RedStream

RedStream je najnoviji dodatak ovoj listi, kao veliki resurs za gledanje nogometa uživo i bilo kojeg drugog popularnog sporta. Besplatni prijenosi utakmica ili događaj imaju dosta linkova na raspolaganju. Lijepo je da piše na kojem jeziku je stream i koliko je brz. Najbolje od svega, korisnici mogu ocjenjivati linkove, tako da se na vrhu pokazuju samo najbolji. Samo kliknite i gledajte utakmice uživo!
Ocjena: 4 od 5

nogomet uživo

BOSSCAST

Još jedna web stranica koja donosi sve glavne prijenose utakmica iz raznih sportova. Ona je malo više prilagođena SAD-u, tako da ćete naći mnogo sportova koji su tamo popularni, poput hokeja, košarke, bejzbola itd. Ovo je također novija web stranica za sportski live streaming, ali ako nastavi ovako ima puno potencijala.
Ocjena: 4 od 5

prijenos utakmica


LiveTV.sx

Stvarno nam se sviđa ova web stranica za besplatno gledanje sporta. Lijepo izgleda i nudi sve glavne sportove. Vrlo je lako pronaći bilo koji izravni prijenos utakmica na stranici. Biti ćete u mogućnosti odabrati nogomet live, hokej live, košarku live, tenis live i sve ostale glavne sportove na jednom mjestu! Ima mnogo i evropskih prijenosa tako da nije fokusiran samo na američke sportove.
Ocjena: 4 od 5

besplatno gledanje sporta

AllSportLive

Ovo je ruska stranica i razumljivo nudi puno više drugih međunarodnih sportova, nego popularnih američkih sportova. No, to može savršeno odgovarati ljudima koje traže međunarodne sportske događaje.
Ocjena: 3 od 5

gledanje sporta uživo

Eto sa ovih 7 prijedloga za besplatno gledanje utakmica i drugih prijenosa uživo smo pokrili za svakog ponešto. Napominjemo da postoji još gomile svakakvih sportskih online striming portala, ali pazite mnogi od njih nude besplatne prijenose utakmica, ali vas za gledanje traže podakte vaše kreditne kartice. To nemojte nikada napraviti, jer bi mogli ostati i bez para na kartici. Neki portali će vas zamarati sa otvaranjem reklama ali to je cijena besplatnog gledanja utakmica, jer se portali financiraju iz toga. Uživajte u besplatnom gledanju!

Piše: G.P.

4 Komentari

  1. Preko kodi-ja se mogu gledati razni kanali, zatim mobdro aplikacija za android uredjaje, a od sajtova preporucujem jedannula dot xyz jer ne treba nikakva instalacija. Pozdrav.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here