ID-Cooling ovih je dana predstavio svoj novi hladnjak za procesore koji se uz kvalitetno hlađenje procesora može pohvaliti i sjajnih osvjetljenjem. Novi hladnjak za procesor nosi naziv SE-234 ARGB, a već po samom imenu može se zaključiti kako procesor nudi unutrašnje osvjetljenje i tako pridodaje određeni šarm samome kućištu odnosno računalu.

Hladnjak je izrađen od aluminija, a u njegovoj unutrašnjosti nalaze se četiri cijevi promjera 6 milimetara koje pomažu u hlađenju samog procesora. Također, tu je jedan 120 milimetarski 2BB ventilator, a sve zajedno trebalo bi osigurati kvalitetno hlađenje procesora čiji TDP seže do 200W. Hladnjak je osmišljen tako da se može koristiti i na konfiguracijama s mini-ITX matičnim pločama, kako bi ostalo dovoljno mjesta za ugradnju memorije.

Kao što smo već spomenuli u uvodnom dijelu, ovaj hladnjak je izrazito atraktivan zbog toga što donosi posebno dizajnirano osvjetljenje. Kućište i hladnjak su crne boje, dok su lopatice ventilatora u bijeloj boji. Ovaj hladnjak podržava razne tehnologije osvjetljenja pa možete koristiti: ASUS Aura, MSI Mystic Lighting, Gigabyte RGB Fusion i AsRock Polychrome Sync.

Ventilator bi sam po sebi trebao raditi vrhunski posao jer je brzina rada istog između 900 i 2000 RPM. Kada već spominjemo hlađenje valja još spomenuti kako je protok zraka 56.5 CFM-a, dok se buka kreće od 16.2 do 31.5 dBA. Hladnjak je kompatibilan s AMD procesorima, ali i s Intelovim procesorima (LGA2066/2011/1151/1150/1155/1156).

Hladnjak bi se u prodaji trebao pojaviti početkom 2020. godine, a uvjereni smo kako će izazvati interes korisnika. Radi se o vrlo dobrom hladnjaku koji korisnicima nudi jedinstveno iskustvo osvjetljenja, što je atraktivno za mnoge korisnike. Cijena hladnjaka trebala bi iznositi oko 40 eura, no detaljne informacije saznati čemu u narednim tjednima. Ako ste ljubitelj ovakvih stvarčica svakako pratite što će se događati na tržištu i kada će se ovaj hladnjak pojaviti u prodaji. Vjerujemo da ćete biti zadovoljni njegovim performansama i funkcijama koje nudi.

Piše: Marko Županić

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here