Iako sada već pomalo vremešna mnogi ljubitelji svemira su uživali u ovoj izvrsnoj međuzvjezdanoj strateškoj igri. Izašla je još 2015. godine, kada je zasjela na sve top liste igara s vrlo dobrom ocjenom 87/100.

Ako vam ipak Galactic Civilizations III nije poznat, to je strateška igra u kojoj istražujete ogromna prostranstva svemira, gdje usput naletite na razne vanzemaljske rase, dok se krećete kroz napete pregovore među različitim civilizacijama, a ujedno i započinjete nekoliko ratova, istražujući nove tehnologije u svrhu povećanja potentnosti svoje armije. A sve s ciljem da svoju nadobudnu civilizaciju pretvorite u vrlo moćnu planetu koja osvaja razne teritorije, resurse i civilizacije.

Galactic-Civilizations-3

Ako vas zanima matematika intergalaktičkih sustava ili stvaranje efikasnog carstva svemirskih robota, Galactic Civilizations III može biti idealan izbor za vas. To je igra koja nagrađuje razumijevanje njene dublje mehanike, igra s AI koja uspijeva komunicirati sa vama kao i sa raznim drugim međuzvjezdanim vladama.

 

Galactic Civilizations III besplatna je u trgovini Epic Games Storea do četvrtka, 28. siječnja, do 16 sati, stoga požurite i skinite svoj besplatan primjerak ovdje.

Piše: Z.K.

 

 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here