Red Dead Redemption 2 stiže na PC za nekoliko tjedana, a Rockstar su napokon objavili i fascinantni 4K/60fps trailer za igru. RDR2 je bila vrlo lijepa igra na konzolama, ali djeluje fantastično na PC-u, toliko dobro da ponekad izgleda gotovo fotorealistično. Naravno, razlog tome je i osjetno jači hardver kod današnjih računala, za razliku od već pomalo hardverski zastarjelih konzola.

Podsjetimo Red Dead Redemption 2 za PC dolazi 5. studenog. Bit će dostupan i na Google Stadia trgovini kada se usluga planira i pokrenuti. Predbilježbe su dostupne u trgovini Epic Games Store, Humble Store, GameStop, Green Man Gaming i ostalim online prodavačima od 23. listopada. Da, i ne brinite, RDR2 će biti dostupan putem Steam-a, ali nešto kasnije, tijekom prosinca, nažalost još nema informacija kada će na Steam-u krenuti predbilježbe.

Red Dead Redemption 2 za PC oživljava epsku priču o Arthuru Morganu i bandi Van der Linde oživljavajući je na nove načine, uz mnoštvo zasljepljujućih tehničkih poboljšanja koja pružaju visoki stupanj vizualnog doživljaja.

Pogledajte novi trailer iznad kako biste vidjeli Red Dead Redemption 2 u zadivljujućim 4K/60 fps-u i pogledajte kako je prepun novih detalja i vjerodostojnih prikaza u svakoj sceni kretanja kroz igru. Od kandži medvjeda u podnožju stabla, pojedinih bodlji na kaktusu u Novom Austinu, do vlaka koji prolazi dalekim horizontom i živopisne boje okoline, koje se presijavaju na blistavom noćnom nebu Novog Hanovera.

Red Dead Redemption 2 bit će dostupan za PC 5. studenog. Do 22. listopada traju predbilježbe putem Rockstar Games Launcher, gdje možete dobiti i dva besplatna klasična naslova PC Rockstar Gamesa, uključujući bonuse za Story Mode i 50 Gold Bars za Red Dead Online.

Piše: A.M.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here