Belgijski Larian Studios je napokon objavio nastavak svoje najnagrađivanije igre Divinity nakon dvije godine rada. Ovaj poznati “RPG turn-based” smješta svoju radnju stoljećima nakon prvog naslova, a uključuje i multiplayer, gdje još tri igrača mogu preuzeti kontrolu nad glavnim likom.

Multiplayer omogućuje igračima da igraju natjecateljski ili kooperativno, dajući igračima slobodu da sabotiraju koga žele. U novom nastavku neke uloge su se okrenule. Dok ste u prvom Divinityu, igrali kao izvorni lovci u potrazi za oslobađanjem Rivellona od zabranjene magije poznate kao izvor ili “Source”. Sada su se uloge okrenule. Vi ste Sourcerers – opasno moćni pojedinac čije sposobnosti privlače Voidwokena, monstruoznog stvorenja iz Voida.

 

divinity II


 

Vi ćete regrutirati do tri suputnika koji će vam pomoći u vašem zadatku, svaki lik s vlastitim izvornim pričama i motivacijama, očekujte sve nijanse prijateljstva, rivalstva, pa čak i romantike.

Baš kao i prethodna verzija, Divinity: Original Sin II je igra o sustavima i korištenju tih sustava da biste ostavrili svoj cilj. Prije nego što to saznate, manipulirat ćete okolišem, koristeći nove oblike elementarnih interakcija i iskorištavati slabosti ljudi kako biste postigli svoje ciljeve.

Prema riječima jednog developera ove igre: “Naš je cilj stvoriti svijet koji prirodno reagira na vaš karakter i želimo da vaši likovi budu jedinstveni, živi i važni za vas. Ono što je najvažnije, želimo da osjetite posljedice vaših izbora.”, Divinity: Original Sin II bi mogao ponovno postati jedna od vodećih RPG igri na zaslonu svakog pravog ljubitelja RPG igranja.

 

 

Divinity: Original Sin II je sada dostupan i na Steamu ili GOG-u za 44,99 dolara.

 

 

 

Željno očekivani nastavak višestruko nagrađivanog RPG-a, svakako će Vas zabaviti i razbuktati maštu, koja će vas prikovati za vaše računalo.

Piše: D.Ž.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here