Dugo čekana igrica developerske tvrtke Quantic Dream, koja je izašla u travnju 2018. godine na PS4 platformi, napokon dolazi i na vaša računala.

Naime radi se o znanstveno-fantastičnoj igrici u kojoj upravljate androidom te ovisno o vašim “dobrim” ili “lošim” odlukama mijenja se sam tijek igre, tako da koliko god ponovno puta budete igrali igricu, gotovo je nemoguće imati isti završetak. Radnja igrice je danas popularna tema ustanka strojeva (umjetne inteligencije protiv tvoraca ljudi). Igrica ima fantastičnu grafiku zbog kojeg ćete se još lakše uživjeti u odličan story.

Da stvar bude još bolja, posebno za PC napravljen je potpuno novi engine, koji će osigurati jako dobru optimizaciju kao i još bolje vizualne efekte nego one koji su bili na PS4 verziji.

Minimalni zahtjevi igrice:

  • Procesor: Intel Core i5 2400 ili AMD ekvivalent fx 6350
  • Grafička kartica: Nvidia GTX 660 ili AMD Radeon R7 370
  • Ram: 2gb
  • HDD: 45 gb

Kako Francuska tvrtka Quantic Dream navodi, datum izlaska igrice je 12.12.2019. Detroit:Become Human bit će u prodaji samo u Epic Games Store, cijena se procjenjuje na 40 dolara odnosno 270 kn. Za one koje su skeptični i nisu sigurni dali njihovo računalo može pokrenuti igricu, bit će dostupna i demo verzija s kojom ćete moći uroniti u početak igre.

Piše: D.K.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here