Prva novina vezana uz novi nastavak Star Warsa – Star Wars Battlefront II, ogleda se u dužem single player modu

Iz najnovijih vijesti vezanih uz drugi nastavak Star Wars Battlefront igara saznali smo neke uzbudljive i naravno nove stvari vezane uz samo igru. Na primjer, saznali smo da bi single player kampanja trebala trajati do osam sati, a iz intervjua David Robillard je objasnio da je developerski tim što je bilo više moguće htio ostati blizak originalu i svemu onome što je igračima bilo i ostalo poznato iz prve igre.

Dapače, ono što je jedan od glavnih ciljeva developerskog tima jest da Star Wars Battlefront 2 bude igra koja će se igračima još više ”urezati” u pamćenje kao igra koja je na izvrstan način preuzela sve ono što se preuzeti dalo iz Star Wars fantasy svijeta, što bi trebalo biti nešto što će svaki Star Wars ljubitelj znati cijeniti. Sama single player kampanja je označena po trajnosti kao niti prekratka niti preduga (preduga zasigurno nije).

Osim single player moda igre igrači će isto tako moći uživati i u multiplayer modu, dok će se priča možda ”produljivati” izlaskom dodatnih DLC modova. Hoće li izaći koji DLC mod kojim bi se glavna priča produžila ili ne najviše ovisi o tomu koliko će igrači prihvatiti ”originalnu” priču, rekao je Robillard.

 


 

Novi nastavak Star Wars Battlefront 2 možemo očekivati 17. studenog

Sedamnaesti dan mjeseca studenog 2017. godine se sve više i više približava, a samim time se približava i datum izlaska igre Star Wars Battlefront 2, igre koja bi po svemu sudeći trebala biti samo nadogradnja prve igre i to u svakom mogućem smislu. Baš iz tog razloga što drugi nastavak treba biti nadogradnja na prvi, developerski tim se odlučio na to da veliki broj sadržaja, uključujući i grafičku prezentaciju, izgled okoliša Star Wars svijeta i sve ono po čemu je prvi nastavak dobar preuzme iz jedinice i da ga implementira na bolji način.

Ako pogledamo trailer vidjeti ćemo da je on veći od trailera koji je bio prikazivan prije izlaska prvog nastavka i da uz to ovaj trailer prikazuje puno više sadržaja nego što je to bio slučaj ranije. Osim puno više sadržaja, kao što je bilo i najavljivano, ono što se isto tako može vidjeti iz trailera jest da će Battlefront 2 pokrivati dijelove priče koji su u prvom nastavku ostali nepoznati ili skriveni.

Vidjeli smo da EA neće dugo čekati s izbacivanjem prvog DLC-a. Naime, nedugo nakon što će igra biti puštena u prodaju na tržištu će se pojaviti i DLC koji će u sebi sadržavati Finna i Phasmu. Taj DLC sadržaj će biti besplatan i kao takav biti će dostupan za vrijeme ovih blagdana, a ako se odlučite na kupovinu Star Wars Battlefront 2 za PS4 ili Xbox One, moći ćete igrati igru u ”split screen” načinu.

 

 

Mnoštvo novina od kojih se velik broj odnosi na poboljšavanje gameplaya igre putem dodavanja mogućnosti različitih customizacija

Kakve promjene će donijeti novi Star Wars? Što je to što ćemo moći vidjeti novo u novom nastavku nama svima najdraže Star Wars fantasy priče? Prva velika novina jest nešto što EA naziva Battlepointsima ili bodovima koje će igrači dobivati prilikom igranja. Te iste bodove igrači će onda koristiti za kupovinu različitih nadogradnji, novih vozila i specijalnih likova koje će onda igrači moći dalje koristiti u igri.

Još jedna od velikih novina same igre ogledati će se u mogućnostima namiještanja likova. Tu se ne misli samo na oružja već i na skillove, vještine i mogućnosti likova koje bi igrači trebali moći namjestiti onako kako to njima odgovara.

Još jedna velika novost jest mogućnost implementacije borbi s ”dubinom.” U nedavnom intervjuu s jednim od direktora igre Bernom Diemerom, rečeno je kako DICE želi učiniti nešto što je prije bilo teško moguće primijeniti. Naime radi se o ”borbi s dubinom”, nečemu što se želi implementirati u multiplayer igraće modove igre. O čemu se točnije radi? Kao prvo, ovoga puta heroji neće biti prikazani poput nekih svemoćnih likova kao što su dosad bili prikazivani.

Umjesto toga heroji će biti ograničavani na načine koji će omogućivati i svakome podjednake šanse, što bi trebalo uvelike poboljšati multiplayer razinu igrivosti same igre. Mi smatramo kako je ovo dobar potez te kako bi optimizacija igre kroz uravnoteženost težine trebala itekako poboljšati i multiplayer, a samim time i cjelokupnu gameplay komponentu igre.

Osim toga postojati će navodno i mogućnost customiziranja i mogućnosti napredovanja i unutar Trooper klase, baš kao i unutar ostale dvije – Heroes i Starfighter klase. Nove mogućnosti customiziranja će svakako još dodatno poboljšati već ionako odličan gameplay igre, a igračima će donijeti dodatni razlog za veselje i ostaviti ih u još većem iščekivanju dana kada bi se igra trebala pojaviti na tržištu.

 

 

Za pred-narudžbe Star Wars Battlefront 2 dostupne su dvije verzije – standardna i Elite Trooper Deluxe Edition verzija

Da, postoji beta verzija igre i ona na tržištu već je dostupna, točnije datum izlaska beta verzije igre je 04. listopada. Taj datum je poznat svima onima koji su htjeli napraviti pred-narudžbu igre za konzole i Windows računala.

Kada već govorimo o pred-narudžbi Star Wars Battlefront 2 igre, recimo i nešto o tome kakve sve verzije pred-narudžbe postoje koje će onda korisnici moći naručiti. Prva verzija je klasična, standardna verzija igre koja sadrži upravo to – standardnu verziju igre, s time da će korisnik dobiti mogućnost korištenja i nekih od bonusa, kao što su recimo čak šest stvari pomoću kojih korisnik može modificirati likove ili svoje brodove.

Druga verzija koja se može pred-naručiti je Elite Trooper Deluxe Edition verzija, odnosno verzija za sve one koji nisu zadovoljni sa standardnom verzijom i željeli bi nešto više. Naravno, ova verzija igre je nešto skuplja, što je logično jer Elite Trooper verzija donosi nadograđene verzije za sve četiri trooper klase kao i četiri nadogradnje za sposobnosti, pristup Yodinoj Lightsaber Mastery mogućnosti kao i još neke druge. Cijena ova dva paketa varira, s time da neki prodavači nude i po cijeni od oko 480 kuna.

To bi bilo sve. Naravno, o priči i detaljima vezanim za priču, likove i neke druge ”in depth” stvari ovdje neću govoriti već ću otkrivanje novina kao i onih ”dubinskih” promjena ostaviti igračima. Sedamnaesti studenoga se blizu, a dotad ako već niste obavite sve potrebne pred-narudžbe igre.

Piše: I.H.

1 komentar

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here