PočetnaMobyPametni telefoniHrvatski brend NOA predstavlja telefon NOA F10 Pro vrhunskih performansi i kamera

Hrvatski brend NOA predstavlja telefon NOA F10 Pro vrhunskih performansi i kamera


Hrvatska će na nadolazećem MWC 2019 sajmu elektronike u Barceloni imati svojeg predstavnika. Dakako, bit će to domaći brend pametnih telefona NOA koji iz godine u godinu niže sve bolje poslovne rezultate, ali također stvara i sve kvalitetnije uređaje koji mogu sasvim solidno konkurirati i na globalnom tržištu. Na MWC sajmu NOA će se nalaziti u hali broj 6, a tamo će 26. veljače održati i predstavljanje svoje nove uzdanice – pametnog telefona NOA F10 Pro.

Pametni telefon NOA F10 Pro radit će na 8-jezgrenom MediaTek Helio P60 procesoru, a za svoj će rad koristiti 8GB radne memorije. Uz to, korisnici će na raspolaganju imati 128GB memorije za pohranu podataka, ali i mnoštvo drugih fantastičnih funkcija. Zaslon uređaja proteže se gotovo preko cijele prednje površine uređaja i dijagonale je 6.3 inča, a sa sobom donosi FHD+ rezoluciju i 2340 x 1080 piksela.

Glavni adut ovog pametnog telefona su fantastične kamere koje su u mogućnosti snimati fotografije do čak 96MP, a sve to zahvaljujući sjajnoj softverskoj podršci kojom upravlja umjetna inteligencija. Ovo je doduše prvi pametni telefon ove kompanije koji ima ugrađene tri stražnje kamere (20MP, 16MP i 5MP).

Zahvaljujući tim kvalitetnim kamerama pametni telefon će raditi kvalitetne fotke i u uvjetima slabe vidljivosti, a imat će i posebni noćni režim rada koji bi cijelu stvar trebao još dodatno poboljšati. Prednja selfie kamera imat će 25MP i biti će smještena u malenom notchu na vrhu telefona. Unutar telefona je smještena i baterija kapaciteta 4000 mAh, koja se može puniti bežično – što je super rješenje u mnogim situacijama.

Kada sve zbrojimo i oduzmemo možemo zaključiti kako se radi o telefonu vrhunskih performansi koji se itekako može nositi i s najozbiljnijim konkurentima. Ovo je još jedan iskorak prema vrhu domaćeg brenda NOA i želimo im puno sreće u postizanju što boljih prodajnih rezultata. Kada smo već kod prodaje vrijedi spomenuti da će cijena uređaja iznositi (samo) 299 dolara, što je relativno malo s obzirom na nabrojene karakteristike.

Piše: M.Ž.


RELATED ARTICLES

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular