PočetnaHardverKomponenteNvidia odgađa lansiranje grafičke kartice RTX 2080 Ti ?!

Nvidia odgađa lansiranje grafičke kartice RTX 2080 Ti ?!


Nvidia je ne tako davno predstavila novu seriju grafičkih kartica koje su odmah po lansiranju zainteresirale korisnike. Interes za grafičkim karticama je velik, broj prednarudžbi također, a sve je to uzrokovalo određena kašnjenja kod isporuke. Dan puštanja u prodaju novih grafičkih kartica tako je pomaknut za tjedan dana, no iz Nvidia-je poručuju kako mjesta za paniku nema i kako će se sve odvijati prema planu. No, to nije u potpunosti istina jer plan je ipak ponešto izmijenjen.

Gejmeri i svi ostali koji iščekuju novitete na području grafičkih kartica već dugo vremena željno iščekuju svoje nove Nvidia RTX kartice. Konkretno, radi se o GeForce RTX 2080 i RTX 2080 Ti koje su na tržište trebale stići 20. rujna, no od toga čini se na kraju neće biti ništa. Točnije, odgođeno je puštanje u prodaju kartice GeForce RTX 2080 Ti.

Prema najavama koje su stigle iz Nvidia-je plasiranje kartice odgođeno je za tjedan dana, što će uzrokovati određeno negodovanje od strane korisnika, posebice onih koji vole biti uvijek prvi kada se lansira nešto novo. No, stvari su takve kakve jesu i od ove odgode se ne može pobjeći. Ipak, prednarudžbe će se i dalje zaprimati do novog datuma lansiranja pa tako svi koji žele novu grafički karticu mogu plasirati svoju narudžbu.

Zanimljivo je kako je odmah nakon prvotne objave navedena kartice ona vrlo brzo nestala, iako je postojao veliki interes. Sada se ta greška ispravlja pa će i oni koji nisu uspjeli nabaviti karticu za sebe moći to učiniti. Čini se kako je GeForce RTX 2080 Ti kartica iznimno draga korisnicima i neće biti nikakvih problema s prodajnim rezultatima.

No, da bi stigla u ruke korisnika biti će potrebno još strpljenja, jer mnogi na ovu odgodu nisu računali. Ipak, iz Nvidije tvrde kako ova odgoda nikog ne bi trebala šokirati jer se radi samo o periodu od tjedan dana, a već 27. rujna kartica bi trebala početi pristizati na adrese nestrpljivih korisnika.

Piše: M.Ž.


RELATED ARTICLES

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular