PočetnaHelpdeskKako izbrisati svoj TikTok korisnički račun?

Kako izbrisati svoj TikTok korisnički račun?


Postoji puno razloga za brisanje vašeg TikTok računa bez obzira na to jeste li ga prerasli ili se samo trebate odmoriti od ove popularne društvene mreže, na svu sreću postupak je vrlo jednostavan. TikTok ne sakriva gumb za brisanje korisničkog računa kao neke druge društvene mreže ili aplikacije za povezivanje, a opcija će u potpunosti obrisati vaš račun, ne samo deaktivirati ga kao kod nekih.

Dakle, u nastavku ćemo vam objasniti kako ćete trajno obrisati svoj TikTok račun. Samo zapamtite, ova opcija će u potpunosti obrisati sve vaše podatke pa to učinite samo ako zauvijek želite završiti svoju TikTok avanturu.

kako obrisati TikTok račun

Kako zauvijek obrisati korisnički račun?

Kada se nalazite na početnoj stranici TikTok aplikacije pritisnite gumb „Me“ u donjem lijevom dijelu kako biste otišli na stranicu vašeg korisničkog računa. Tu bi vam se trebale pokazati razne informacije poput vaših videozapisa i broj vaših pratitelja. Nakon toga pritisnite gumb izbornika u gornjem lijevom kutu zaslone, to je ona s tri okomite točke.

Ovo će vas odvesti do izbornika pod nazivom „Settings and privacy“. U tom izborniku odaberite „Manage my account“. Ovaj izbornik ima sedam različitih opcija, ali ako prolistate do dna, vidjet ćete gumb „Delete account“, možda ga je malo teže za primijetiti jer je tako daleko od ostalih opcija. Kliknite na taj gumb.

kako obrisati TikTok

Sada ćete morati potvrditi svoj korisnički račun kako biste ga obrisali, to učinite koristeći svoj Google ili Facebook račun (ovisno o tome koji ste koristili za stvaranje TikTok profila). Kada to učinite, još jednom odabirete opciju „Delete Account“ i u skočnom prozoru koju se pojavi kliknete „Delete“.

Nakon toga ćete biti odjavljeni i korisnički račun će se u potpunosti obrisati tako da ljudi neće moći vidjeti vaše videozapise i omiljene sadržaje. Vrijedno je naglasiti da ako se pokušate prijaviti na izbrisani TikTok račun, možete, ali sve dok slijedite upute kako bi ga prije toga ponovno aktivirali.

Piše: A. M.


RELATED ARTICLES

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular