Navikli smo već da Samsung svoje nove uređaje iz serije Galaxy predstavlja početkom godine na sajmu u Barceloni. Sljedeće godine taj sajam će se održavati od 27. veljače do 2. ožujka, ali čini se kako tamo neće biti predstavljanja novog uređaja iz Samsunga.

Dio velikih svjetskih portala raspisao se kako je Samsung odlučio pričekati još malo s predstavljanjem uređaja Samsung Galaxy S8. Prema navodima, službeno predstavljanje trebalo bi se dogoditi tek u travnju ili svibnju, čime bi se promijenila dosadašnja tradicija.

Nakon katastrofalne ove godine u kojoj je Samsung gotovo uvijek završavao u rubrikama negativnosti, vrijeme je za nekakvu primjenu. Možda je upravo to razlog da se trenutak predstavljanja uređaja pomiče prema sredini sljedeće godine. Sigurni smo kako je veliki strah zavladao unutar Samsunga, nakon svega što se izdogađalo u zadnjim mjesecima. Još jedan neispravan uređaj bio bi možda koban za Samsung i njegovo liderstvo na području mobilnih uređaja.

Možda si ovim potezom Samsung samo kupuje vrijeme kako bi napravio dodatna testiranja i uvjerio su kvalitetu onoga što će plasirati na tržište. S druge strane, možda su ponovo naletjeli na nekakve probleme, pa ih sada pokušavaju popraviti prije samog predstavljanja. Mnogo je pitanja na koja ne možemo dati odgovor. Jedina sigurna stvar jest da se Samsung još uvijek nije službeno oglasio u vezi pomicanja datuma predstavljanja svojih uređaja.

Komentiraj