Windows Product Key Finder Pro je besplatni program za pronalaženje serijskog broja Microsoftovih proizvoda, koji je iznimno jednostavan za korištenje. Ako se spremate za ponovnu instalaciju Microsoft Windows sustava ili Microsoft Office-a, ali ne možete pronaći serijski broj proizvoda, Windows Product Key Finder Pro ga odmah može izdvojiti iz registra Windows sustava.

Nema ništa posebno interesantno u vezi Windows Product Key Finder Pro-a i to je jedan od razloga zašto nam se toliko sviđa. Nema izbornika ili komplikacija kao kod nekih drugih programa koji nalaze softverske serijske brojeve i ključeve proizvoda.

Preuzmite Key Finder Pro ovdje
Windows Product Key Finder Pro

 


Detaljnije o Windows Product Key Finder Pro

Ovdje je nešto više detalja o Windows Product Key Finder Pro, uključujući i operativne sustave i programe za koje pronalazi serijske brojeve i ključeve proizvoda:

Nalazi kodove za operativne sustave: Windows 7, Windows Vista, Windows Server 2003, Windows XP i Windows 2000. Windows 8 i Windows 10.

Nalazi kodove za ostali softver: Microsoft Office 2013, Office 2010, Office 2007, Office 2003 i Office XP

Prednosti:

  • Mala veličina za download
  • Jednostavno sučelje
  • Trenutačni prikaz traženog koda
  • Čuvanje ili printanje kodova za potrebe backup-a
  • Kopiranje kodova u clipboard
  • Ne treba se instalirati (portable)

Mane:

  • Od strane antivirusa se može netočno identificirati kao zloćudni softver

Windows Product Key Finder Pro je odličan izbor među mnogim besplatnim dostupnim programima za nalaženje ključeva. Brzo se preuzima i jednostavan je za korištenje. Ključ proizvoda (odnosno CD-ključ, serijski broj, ili instalacijski kod) se odmah prikazuje za Windows operativne sustave i Microsoft Office.

Windows Product Key Finder Pro ne nalazi serijske kodove i ključeve proizvoda za bilo koji drugi softver osim onih gore navedenih. Iako smo ovo iznad naveli kao manu, Keyfinder Pro ne tvrdi da pronalazi kodove drugih programa i zato mu se doista ne može zamjeriti. Međutim, u usporedbi sa drugim sličnim proizvodima, ovo je nešto što mu nedostaje.

Mi apsolutno preporučamo Windows Product Key Finder Pro svakome ko treba da iskopa izgubljeni Windows ili Office serijski broj.

Piše: A.P.

 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here