Zagreb, 18 . kolovoza – Aplikacija Bolt Driver za Huawei pametne telefone od sada je dostupna svim Bolt vozačima. Ova savršena aplikacija prikazuje mapu gradova i tražene destinacije preko  Map Kit aplikacije, koja ima jednostavan i detaljan prikaz mape.

Bolt-Huawei

Bolt Driver aplikacija jamči sve sigurnosne parametre posebno osmišljene za zaštitu vozača te posebno pridodaje važnost povratnim informacijama svojih korisnika.

“Jako smo ponosni na naših 2,5 milijuna Bolt vozača, a cilj nam je i povećati našu bazu.  Upravo preko AppGallery platformi možemo realizirati naš cilj i ostvariti veći broj potencijalno novih vozača”, rekao je Mykhailo Kudla, viši voditelj razvoja u Boltu.

Bolt Driver sada je već treća po redu najveća aplikacija s 550 milijuna mjesečno aktivnih korisnika, a u Europi je porasla za 61,5% na godišnjoj razini,  tj.  ima više od 42 milijuna korisnika.

“Naše partnerstvo s Boltom ubire višestruke nagrade”, rekao je Derek Yu, predsjednik Huawei CEE & Nordic i Kanade, u Huawei Consumer Business Groupi. “Izuzetno smo ponosni što Bolt kompanija koristi našu platformu za predstavljanje ne samo jedne aplikacije, već niza izuzetno popularnih aplikacija.”

Trenutno je aktualna promocija Huawei preglednika u suradnji s Boltom gdje korisnici mogu online odgovoriti na pitanja o Huawei pregledniku, a zauzvrat dobiti poklon bon za vožnju Boltom. Promocija je aktivna u odabranim zemljama, uključujući Hrvatsku, Poljsku, Češku, Ukrajinu i Rumunjsku. Više saznajte na Huawei forumu!

 

 

AppGallery – pametan i inovativan ekosustav

AppGallery programerima omogućuje stvaranje jedinstvenih iskustava za potrošače i vizija je napraviti otvorenu, inovativnu platformu za distribuciju aplikacija koja će biti dostupna potrošačima, a strogo štititi privatnost i sigurnost korisnika te im pružiti jedinstveno iskustvo. Kao jedna od top tri trgovine aplikacije na globalnoj razini, AppGallery nudi široku paletu globalnih i lokalnih aplikacija u 18 kategorija, uključujući navigaciju i transport, vijesti, društvene mreže i još puno toga. Huawei se udružio s 2,7 milijuna programera širom svijeta, a ukupna su preuzimanja dosegla 384,4 milijarde u 2020. godini.

Ostale novosti iz Huaweija

MatePad 11 tablet, nakon globalnog predstavljanja, od sada je dostupan i na hrvatskom tržištu. Ovo je prvi Huawei tablet koji podržava brzinu osvježavanja od 120 Hz, a dostupan je u prednarudžbi od 9. kolovoza kod ovlaštenih prodajnih partnera. Korisnici koji se u prva dva tjedna odluče prednaručiti tablet, na poklon će dobiti M-Pencil olovku i pametnu magnetnu tipkovnicu ukupne vrijednosti 1 498 HRK.

Nedavno je krenula i službena prodaja Huawei Watch 3 serije na hrvatskom tržištu, koja je kupcima dostupna u dvije varijante. Kupci mogu odabrati Huawei Watch 3 u active izdanju koji dolazi s crnim remenom te Huawei Watch 3 Pro, classic edition s kožnim remenom. Nedugo nakon globalnog predstavljanja, Huawei je i lokalno lansirao svoje najnovije stereo bežične slušalice (TWS) Huawei FreeBuds 4 koje dolaze s Adaptive Ear Matching (AEM) tehnologijom, po prvi put korištenom za slušalice open-fit dizajna. Ne propustite posebnu limitiranu ponudu – uz kupnju FreeBuds 4 slušalica na poklon ćete dobiti Huawei Band 6 pametnu narukvicu!

P.R.

 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here