• Nova rješenja i usluge odražavaju predanost tvrtke razvoju ugovorenih kanala distribucije i kategorija A3 i A4 pisača
 • Prošireni portfelj upravljanih uređaja LaserJet A3 i A4
 • Novi EcoSmart LaserJet, najučinkovitiji pisač na svijetu s EcoSmart crnim tonerom za niže temperature taljenja i manju potrošnju energije
 • Jedinstvena rješenja koja uključuju kontrolu pristupa ulošku, senzore za prediktivno održavanje i fiksne vodilice za ladicu partnerima omogućuju povećanje marže na servis
 • Uređaji s vrhunskim sigurnosnim značajkama i novim SOL firmverom
Primož Polajnar, generalni direktor HP Inc. Adriatic (2)
Primož Polajnar, generalni direktor HP Inc. Adriatic

Zagreb, – tvrtka HP Inc. predstavila je sljedeću generaciju poslovnih rješenja ispisa koja partnerima omogućuje jednostavnu integraciju u suvremeno poslovno okruženje.

„Nastavljamo razvoj proizvoda i rješenja za naše partnere, bez obzira na njihov trenutačni odnos s HP-om“, izjavila je Sara Majkić, voditelj kategorije pisača i ispisnih rješenja za Adriatic regiju tvrtke HP. „Naš napredan portfelj koji uključuje pametna rješenja i usluge, sigurnosne značajke i najbolju liniju pisača i višefunkcijskih pisača u industriji zadovoljava sadašnje i buduće potrebe poslovanja.“

 

Pametna rješenja i usluge

HP najavljuje paket poboljšanih rješenja i usluga za kvalitetnije korisničko iskustvo.

 • Aplikacije JetAdvantage: komplet alata za jednostavnu izradu i aktivaciju tijeka rada za dokumente u oblaku. Aplikacije JetAdvantage HP-ovim prodajnim predstavnicima omogućuju prilagodbu HP-ovih višefunkcijskih pisača korisnicima cijelim nizom usluga koje odgovaraju njihovom stilu života ili rada, što im omogućuje uštedu vremena i novca koje troše na baratanje dokumentima. HP se priprema na sveobuhvatnu integracija tijeka rada s 35 aplikacija (dostupnih tokom ljeta 2019.) i 200 partnera za razvoj.
 • Smart Device Services (SDS): HP-ova SDS tehnologija u oblaku značajno snižava troškove servisiranja, produljuje vrijeme rada uređaja i pruža usluge servisa za milijune uređaja diljem svijeta. Partneri koji su prihvatili SDS rješenje bilježe snižavanje troškova servisa za 15 %. SDS omogućuje rješavanje određenih problema na daljinu i servisnim tehničarima pruža informacije kojima postižu 5 do 10 % bolje rezultate rješavanja problema tijekom prvog posjeta te u čak 95 % slučajeva rješavaju problem tijekom prvog posjeta. SDS sada može predvidjeti kvarove ključnih komponenti prije nego što se dogode, što omogućuje popravak i prije nego što dođe do kvara te se tako izbjegavaju prekidi u radu.

HP XaaS

Vodeća tvrtka u području sigurnosti pisača

Prema podacima najnovijeg HP-ovog istraživanja, dok je 83 % sudionika zaštitilo svoja računala, a 55 % mobilne uređaje, tek 41 % ima zaštitu mreže, kontrolu pristupa, zaštitu podataka ili krajnje točke na svom pisaču. Imajući to na umu, sve veći broj zahtjeva za informacijama (RFI) i zahtjeva za ponudu (RFQ) povećava zahtjeve sigurnosti pisača, područje u kojem HP-ova sigurnosna rješenja i usluge pružaju partnerima prednost pred konkurencijom. HP je jedina tvrtka u tehnologiji ispisa koja zadovoljava zahtjeve Nacionalnog instituta za standarde i tehnologiju (NIST) za zaštitu od napada na mrežne sustave, ima Bug Bounty program i ugrađeni sustav nadzora zlonamjernog softvera na ulazu i izlazu sa značajkama samooporavka.

 • HP je jedini dobavljač pisača koji nudi firmver i softver s certifikatom SD-PAC, kao i najbolja rješenja za razvoj softvera ugrađena u dizajn, razvoj i ispitivanje proizvoda. Certifikat uključuje firmver HP FutureSmart, HP JetAdvantage Security Manager, HP Access Control, HP JetAdvantage SecurePrint i HP JetAdvantage Insights.
 • Osim sigurnosne obuke, certifikata i prodajnih alata osmišljenih za partnere, HP sada uvodi prodajne alate za jednostavnu procjenu krajnjih točaka korisnika, razvoj ponuda i sigurnosnih postupaka koji donose prihod. HP je omogućio sigurnosnu obuku više od 700 partnera. Zatražite certifikat za sigurnost krajnje točke i pristup alatima za sigurnosnu procjenu.

 

Još napredniji portfelj višefunkcijskih pisača

HP predstavlja najnapredniju liniju višefunkcijskih i fotokopirnih pisača, portfelj koji skraćuje vrijeme upotrebe i aktivacije funkcionalnih rješenja.

 • Portfelj pisača Reinvigorated A4 dodatno proširuje našu ponudu.
  • Ažurirana serija 400 nudi vrhunsku sigurnost, kao i novi SOL firmver te najmanji utjecaj na okoliš u razredu, s novim tonerom koji omogućuje uštedu energije od 18 do 22% u odnosu na prethodnu generaciju.
  • Serija 500 pruža 30% bolju energetsku učinkovitost u odnosu na prethodnu generaciju.
  • Serija 600 nudi jedinstvena rješenja koja našim partnerima omogućuju povećanje marže na servis:
   • Kontrola pristupa ulošku ili ulošci sa zaključavanjem onemogućuje zamjenu ispisnog uloška dok se toner ne potroši do kraja
   • Senzori za prediktivno održavanje u kombinaciji s kontrolom pristupa ulošku partnerima mogu uštedjeti dodatnih 12 % na troškovima servisiranja
   • Fiksne vodilice za ladicu smanjuju broj poziva partnerima vezanih uz zaglavljivanje papira za 25 %
  • Novi HP EcoSmart LaserJet pridružuje se HP-ovom portfelju ekoloških proizvoda kao najučinkovitiji LaserJet pisač s najmanjom potrošnjom energije – do 29 % većom energetskom učinkovitosti od prethodne generacije. Monokromatski laserski pisači serije 400 i 500 dobivaju novi HP EcoSmart crni toner za niže temperature taljenja i manju potrošnju energije.

 

 • Osvježen i proširen portfelj pisača LaserJet A3

  • Proširene linije pisača LaserJet 700 i 800 s novim modelima namijenjenim malim i srednjim tvrtkama imaju najnaprednije sigurnosne značajke koje služe za zaštitu uređaja, podataka i dokumenata.
  • Novi LaserJet A3 pisači, koji dolazi u dvije verzije Enterprise i Managed (M751 i E75245), prvi su LaserJet A3 jednofunkcijski pisači s tehnologijom JetIntelligence za uštedu energije.
  • Poboljšane značajke firmvera koja upotpunjuje portfelj hardvera te su namijenjenu tržištu fotokopirnih uređaja, uključujući kvote pojedinačnih korisnika za ugrađeni obračun zadataka, napredne značajke kopiranja i kloniranje konfiguracije za jednostavniju instalaciju uredske opreme.

 

Dostupnost

Nove serije HP A4 EcoSmart LaserJet 500 i 600 te proširene serije A3 LaserJet 700 i 800 bit će dostupne od lipnja 2019. u neizravnoj prodaji kod kvalificiranih partnera ili izravno putem HP-a.

Serija HP Reinvigorated A4 400 bit će dostupna u Republici Hrvatskoj od sredine lipnja 2019. po cijeni već od 1999 HRK s uključenim PDV-om.

 

HP-ovi održivi pisači

HP je predstavio svoju smionu viziju održivog ispisa, uz jamstvo da svaka ispisana stranica podržava budućnost šuma, ekološku održivost i materijale koji smanjuju negativan učinak na planet. Tvrtka se ovime obvezuje da svaka stranica ispisana na HP-ovom pisaču ima pozitivan učinak na šume, ne ograničavajući se samo na pisače za široku upotrebu, već cijeli portfelj pisača za komercijalnu upotrebu. HP je 2016. ostvario svoj cilj nulte stope deforestacije sa svojim papirom, gotovo dvije godine prije planiranog. Na redu je cilj nulte stope deforestacije za pakiranja od papira koji se treba ostvariti 2020.

P.R.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here