Canon CEE predstavio je nasljednicu serije višefunkcijskih uređaja imageRUNNER 1435 – novu seriju imageRUNNER 1600, namijenjenu zadovoljavanju potreba malih poslovnih okruženja koje žele povećati produktivnost. Uz novododane mogućnosti superbrzog skeniranja i napredne mogućnosti povezivanja s mobilnim uređajima, Canon ovom linijom posve redefinira mali uredski višefunkcijski pisač i dodatno ga poboljšava.

 

NAJBRŽI DOSAD

S novom serijom imageRUNNER 1600 tvrtke dobivaju moderan uređaj „sve u jednom“ sposoban za ispis velike količine dokumenata uz brzine ispisa do 43 stranice u minuti, pri čemu prva stranica izlazi za samo 6 sekundi. Potrošni materijal je toner u obliku uložaka. Seriju Canon imageRUNNER 1600 krasi i značajan napredak u skeniranju uz brzinu do 70 slika u minuti i podršku za medije različitih vrsta i veličina.

 

NAPREDNE SIGURNOSNE FUNKCIJE
Canonova posvećenost sigurnosti primjetna je u svim aspektima nove serije imageRUNNER 1600 jer je ona opremljena cijelim nizom naprednih sigurnosnih značajki i značajki šifriranja koje mogu zaustaviti zlonamjerne sigurnosne prijetnje prije nego one postanu opasne.

Canon imageRUNNER 1600

Novododane sigurnosne značajke:

 

  • kontrola pristupa uz mogućnost provjere autentičnosti na uređaju ili putem oblaka
  • siguran ispis povećava povjerljivost dokumenata
  • jednostavno postavljanje sigurnosnog pravilnika na temelju tvrtke ili ustanove preko korisničkog sučelja uređaja
  • značajka šifriranog PDF-a nudi zaštitu podataka najviše razine, a značajka Device Signature PDF generira certifikat pošiljatelja
  • dodatno povećajte sigurnost u poslovnoj mreži putem IPseca, provjere statusa online protokola i tehnologijom TLS

POBOLJŠANA PRODUKTIVNOST I FUNKCIONALNOST

“Želimo pomoći tvrtkama da dostignu maksimalnu produktivnost“, rekao je Dmytro Sirosh, voditelj razvoja poslovanja s uredskim proizvodima i rješenjima za regiju CIS u Canonu CEE GmbH. “A naša svestrana serija imageRUNNER 1600 od nule je osmišljena da radi upravo to. Zahvaljujući kompatibilnosti s Canonovim softverom uniFLOW koji predstavlja centralizirano rješenje za kontrolu ispisa i skeniranja u čitavoj floti, uz imageRUNNER 1600 može se postići lako upravljanje dokumentima.”

Produktivnost se može dodatno unaprijediti zahvaljujući modernom dodirnom zaslonu koji omogućuje laku prilagodbu svakodnevnih zadataka putem ikona na zaslonu koje se mogu odabrati i ugrađene funkcionalnosti Wi-Fija i ispisa s mobilnih uređaja, koje omogućuju korisnicima lak ispis i skeniranje dok su u pokretu.

 

NISKI TROŠKOVI POSJEDOVANJA

Serija imageRUNNER 1600 osmišljena je vodeći se potrebama krajnjih korisnika. Posve je optimizirana za upotrebu u malim uredima u kojima nema puno prostora. Uz to, implementirana tehnologija spremnika „sve u jednom“ pomaže smanjiti troškove održavanja uređaja i čini zamjenu tonera brzim, lakim i čistim poslom.

 

GLAVNE ZNAČAJKE PROIZVODA

imageRUNNER 1643iimageRUNNER 1643iF
43 str./min43 str./min
ispis, kopiranje, skeniranje i slanjeispis, kopiranje, skeniranje, slanje i faksiranje
dvostrani ispis i jednoprolazno skeniranjedvostrani ispis i jednoprolazno skeniranje
povezivanje putem mreže, Wi-Fija, USB-a, QR kodapovezivanje putem mreže, Wi-Fija, USB-a, QR koda i NFC-a
šifrirani PDF i PDF s potpisom uređajašifrirani PDF i PDF s potpisom uređaja
maksimalan kapacitet 2300 listovamaksimalan kapacitet 2300 listova

 

 

P.R.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here